TechSoup România oferă produse Adobe pentru ONG-uri

0

 

Techsoup_RO_ROMANIA_RGB

Vrei să spui povestea organizației tale într-un afiș sau ai nevoie de un colaj de imagini care să transmită cât 100 de cuvinte? Atunci, un produs Adobe ți-ar putea ușura munca.

Înscrie-ți organizația neguvernamentală în comunitatea TechSoup și poți avea acces la produse software care-ți vor îmbunătăți abilitățile creative și digitale. Orice organizație se poate înregistra în programul de donații TechSoup România, gratuit, parcurgând doar câțiva pași simpli (https://www.techsoup.ro/node/3238).

După înregistrare, organizatiile neguvernamentale eligibile din programul TechSoup România pot solicita produsele Adobe din catalogul online disponibil pewww.techsoup.ro, precum: Adobe Photoshop, Adobe Acrobat Professional, Adobe InDesign sau un pachet Creative Suite 6.

Produsele Adobe pot fi achiziționate de către organizațiile nonprofit eligibile achitând o taxă de administrare a programului de donații, de până la 10% din valoarea de piață a produsului. Condițiile de eligibilitate pentru programul de donații Adobe pot fi verificate pe pagina TechSoup: http://www.techsoup.ro/node/3827

Pentru mai multe informații despre programul de donații TechSoup pentru ONG-uri, ne puteți scrie pe adresa contact@techsoup.ro.

Suntem la un click distanță și pe Facebook/TechSoupRomania.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează