Te-ai inscris la BUZZ!Camp Chisinau?

0

afis buzz camp chisinau

BUZZ!Camp ajunge si in orasul tau!

Te-ai inscris la BUZZ!Camp Chisinau? Daca nu, acum este momentul sa te inscrii! Au mai ramas doar cateva zile!

Ai sansa sa fii printre norocosii participanti la eveniment, unde ai acces la informatiile care te pot ajuta sa-ti atingi obiectivele profesionale si personale.

Ştefan Popov – Director Centrul de Dezvoltare Personală şi Antreprenorială ASCENDING, Adelina Dulman – Trainer, consultant in dezvoltare ONG si dezvoltare personala, Ana Afteni – Human Resources and Public Affairs Manager la Coca-Cola Imbuteliere Chisinau sunt speakerii care iti vor impartasi povestea lor de succes.

Intra pe buzzcamp.ro/event/chisinau/ si inscrie-te!

Daca deja te-ai inscris, trimite acest mesaj si prietenilor tai si veniti impreuna la eveniment!

Nu uitati sa va ridicati si diplomele de participare oferite de Inspire Business!

 

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează