Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târgul Upgrade University Summit pune studenții români față în față cu universități de top la nivel global

0

Upgrade Academy, startup-ul educațional care pregătește liceeni români pentru admiterea la facultăți internaționale de top, organizează cea de-a doua ediție a Upgrade University Summit, pe 20-21 martie 2021. Evenimentul va avea loc online, iar accesul este 100% gratuit.

De-a lungul celor 4 ani de activitate, startup-ul fondat de Tinu Bosînceanu, absolvent de Matematică la Harvard, a pregătit peste 400 de elevi pentru a fi acceptați la facultăți din top 100 la nivel global, având o rată de succes de 95%.

Pentru a crește șansele elevilor de liceu de a fi admiși la universități din Europa, Asia sau SUA, Upgrade Academy organizează o nouă conferință intensivă online de 2 zile, la care sunt așteptați peste 2000 de participanți.

Upgrade University Summit va consta în 19 sesiuni de prezentare, masterclass-uri și sesiuni de Q&A și este adresat în principal elevilor din clasele a 10-a și a 11-a, care își doresc să obțină oferte de la unele din cele mai prestigioase facultăți din lume.

Reprezentanții celor 10 universități invitate, printre care și Cambridge, Johns Hopkins, NYU, National University of Singapore, University of Amsterdam, precum și mentorii Upgrade (absolvenţi Harvard, Oxford şi Cambridge) vor aborda teme precum:

  • impactul pandemiei asupra procesului de aplicație
  • redactarea eseului personal
  • criteriile de acceptare ale fiecărei universități
  • alegerea unei facultăți din Europa în contextul Brexit

În acest moment, peste 40.000 de studenți își continuă studiile în străinătate. Este extrem de important pentru ei să descopere ce îi pasionează, să aleagă facultatea potrivită și să meargă spre cele mai bune universități din lume. Noi ne-am asumat misiunea de a le fi alături pe acest drum atât prin programe de pregătire și mentorat, cât și prin evenimente adaptate și bine fixate în contextul anului 2021, precum târgul Upgrade University Summit care aduce laolaltă atât unele dintre cele mai bune universități din lume, cât și mentori excepționali. Ne dorim să subliniem importanța unei educații de top, mai ales când vine vorba de alegerea universității.” a spus Tinu Bosînceanu, fondator Upgrade Academy.

Evenimentul are loc exclusiv online, iar participarea este gratuită și se face în baza înscrierii în prealabil pe site. Agenda completă și lista speakerilor sunt disponibile pe https://www.upgradeacademy.ro/ro-upgrade-university-summit-2021.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.