Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târgu-Mureş: IMPRO SCOTT 9, workshop-uri pentru studenții actori

0

IMPRO SCOTT 9

În perioada 22-29 aprilie 2017, Universitatea de Arte din Târgu-Mureş este gazda Edinburgh’s College, a profesorilor Scott Johnston şi Fiona Miller, precum şi unui număr de 32 de studenţi-actori ai colegiului din Scoţia.

În această perioadă la Universitatea de Arte din Târgu-Mureş, sub umbrela IMPRO SCOTT 9, studenţii-actori vor lua parte la următoarele workshop-uri: Arrival and Meeting şi Departure (ateliere conduse de Scott Johnston), How did I get here? Where did I go? (atelier condus de Fiona Miller), Workshop re-ACT-ing. Acting for film and… theatre (atelier condus de Claudiu Trandafir), Metoda Suzuki (atelier condus de Gábor Viktor Kozma), Obiectul și corpul ca semene teatrale în comunicarea nonverbală (atelier condus de Biatrice Cozmolici), European Body – Atelier de expresie corporală (coordonator: Cristina Iuşan).

 

Proiectul IMPRO SCOTT, aflat anul acesta la ediţia a 9-a, le propune studenţilor Universităţii de Arte din Târgu-Mureş, atât celor de la Facultatea de Arte în Limba Română, cât şi celor de la Facultatea de Arte în Limba Maghiară un schimb cultural între cele două ţări implicate în proiect (România, respectiv Scoţia), precum şi, la nivel lingvistic, între trei spații culturale diferite: român, maghiar şi scoţian.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.