Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sziget Festival lansează și în România un CONCURS pentru tinerele trupe din zona independentă

0

 Sziget Talent – Concurs pentru trupele tinere din zona independentă

  ** Trupa câștigătoare va cânta la Sziget Festival din Budapesta **

Sziget Festival lansează și în România un concurs pentru tinerele trupe din zona independentă (underground/alternativă); trupa aleasă de către juriu și public va putea urca pe una dintre scenele #Sziget2015, în luna august a acestui an

Concursul este organizat în cadrul programului YourOpen Talent de la Sziget Festival din Budapesta, de către filiala Sziget România, în colaborare cu platforma de cultură alternativă Cooperativa Urbană.

Startul concursului se dă pe 25 martie și se încheie pe 25 aprilie 2015. În acest timp, trupele se pot înscrie la prima preselecție a concursului. Detalii pe http://szigetfestival.ro/sziget_talent

afis sziget talent

CONDIȚII

 • Anul „nașterii” trupei să nu fie mai devreme de 2010
 • Să se încadreze în zona de muzică underground-alternativă, cu tot ce cuprinde aceasta – indie rock, hip-hop, electro, jazz (exclus tribute și cover bands)
 • Să aibă minim 2 membri și maxim 7
 • Să nu aibă semnat un contract cu o casă de discuri
 • Fiecare trupă doritoare să participe la concurs trebuie să trimită la info@szigetfestival.ro linkuri către platforme online unde pot fi ascultate piese și unde pot fi găsite și câteva detalii despre trupă
 • Totodată, trebuie să poată susține un concert de 40 de minute LIVE

Juriul este format din: Dan Amariei (Omul cu Șobolani), Bogdan Popoiag (ROA, Unu’), Kovács András (KUMM), DJ Bully + un reprezentant Sziget Festival.

Înscrieri: 25 martie – 25 aprilie 2015

Preselecție

Toate trupele înscrise vor fi anunțate și vor putea fi ascultate pe www.szigetfestival.ro. Pe 30 aprilie, juriul va alege 3 trupe care vor susține concerte LIVE joi, 7 mai 2015, în club Expirat din București – atât juriul cât și publicul vor alege câștigătorul care va pleca la Sziget.

Ce oferă Sziget Festival:

 • Spațiu în programul scenei Europa, scenă special concepută pentru a promova tinere talentele europene în cadrul Sziget Festival – în perioada 10-11 august (data exactă si ora urmează a fi anunțate), LIVE timp de 40 de min, cu 20 de min change-over/line-check.
 • Remunerație de 500 de euro pentru a acoperi cheltuielile cu transportul (cheltuielile adiționale vor fi suportate de artiști), banii se dau pe baza unui contract.
 • Cazare la hotel pentru artiști + maxim 1 tehnician (maxim 2 nopți)
 • Bilete pentru o săptămână pentru artiștii din trupă + maxim 1 tehnician
 • First Class P.A. & Stage Lighting System
 • Backline: 2 cabinete pentru chitară, 1 bass amp. și 1 basic drum-kit
 • O masă caldă de persoană în ziua concertului

Mai multe detalii vor fi stabilite de Sziget Festival împreună cu trupa câștigătoare, la momentul oportun.

Videoclipul retrospectiv Sziget 2014:

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.