Sute de motive pentru care romanii aleg Romania!

0

Campania “Zi de Zi în România” lansată de LumeBuna.ro strânge sute de motive pentru care românii aleg România

LumeBuna.ro a demarat pe 2 martie 2011 campania “Zi de Zi în România” pentru a marca cei trei ani în care a susţinut şi promovat ştirile cu impact pozitiv din şi despre România. Scopul acestei campanii este de a aduce în prim plan motivele pentru care românii aleg România, fiind o sursă de inspiraţie atât pentru cei care apreciază România, cât şi pentru cei care îşi doresc să vadă partea pozitivă din ţara în care trăim.

Campania are la bază principiul “dă mai departe” şi se desfăşoară astfel: 15 oameni implicaţi iniţial şi-au pregătit 10 post-it-uri fiecare, pe care au scris “Aleg Romania pentru că…” urmat de propriul motiv. Timp de zece zile, cele 10 post-it-uri sunt date mai departe, câte unei persoane diferite în fiecare zi. Fiecare persoană contactată se înscrie pe site în pagina specială şi acceptă provocarea, dând la randul ei, 10 post-it-uri cu motivele pentru care alege România. Astfel, zi de zi mesajele ajung la din ce în ce mai mulţi români. LumeBuna.ro şi-a propus ca într-o lună să strângă 10.000 de mesaje, 10.000 de motive pentru care românii aleg România.

“Proiectul Lume Bună a demonstrat timp de trei ani că alege România în fiecare zi, iar acum vrem să aflăm în mod direct, motivele oamenilor care fac acelaşi lucru. Provocarea pe care am lansat-o este de a strânge cât mai multe motive prin intermediul campaniei “Zi de Zi în România” care se află în desfăşurare”, afirmă Irina Negrilă, coordonatoarea proiectului.

“Această campanie este un mod foarte simplu de a demonstra cât de uşor este să amplificăm un mesaj atât de important şi care ne poate face viaţa mult mai împlinită în România. Este în acelaşi timp o dovadă că în România se poate!”, ne spune Mihail Muşat, iniţiatorul proiectului.

Campania se desfăşoară în perioada 2 – 30 martie iar motivele trimise vor putea fi accesate în timp real in pagina www.lumebuna.ro/3ani. Mai multe detalii despre campanie se gasesc si aici.

Despre LumeBuna.ro

LumeBuna.ro este primul site de ştiri pozitive din şi despre România. Lansat pe 2 martie 2008, proiectul www.lumebuna.ro a adunat până în prezent peste 4.500 de ştiri şi articole despre proiecte, iniţiative şi oameni de valoare din România. Viziunea Lume Bună este să contribuie la construirea unei comunităţi active care să fie informată şi să participe încrezătoare la schimbare. Zi de zi, www.lumebuna.ro alege România!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează