Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Susținătorii viziere.ro merg mai departe

0

VALROM Industrie a început producția de măști estimând un volum de 50,000/ buc măști faciale de uz medical și 50,000 buc măști pentru protecție respiratorie tip FFP pe zi


VALROM
Industrie, lider în România în producția de sisteme de țevi din plastic, anunță faptul că a început producția de măști faciale de uz civil, măști faciale de uz medical, măști de protecție respiratorie tip FFP1, FFP2 și FFP3.

VALROM Industry este unul dintre sponsorii principali ai proiectului viziere.ro prin care s-au donat peste 330.000 de viziere către prima linie împotriva SARS-CoV-2.

Pe perioada stării de urgență compania s-a implicat activ achiziționând materiale din fonduri proprii și punându-și la dispoziție angajații și linia de producție pentru ca vizierele să ajungă la cadrele medicale din toată țara.

Compania a început producția efectivă de măști chirurgicale în urmă aproximativ 16 săptămâni. Acum se lucrează într-un schimb, pe 2 linii automatizate iar conducerea companiei estimează că va ajunge la o capacitate de producție de 200,000 măști/zi.

Măștile produse de VALROM Industrie sunt realizate conform standardelor europene: EN 14683:2019+AC:2019 si EN 149:2001+A1:2009, precum si Acordul CEN CWA 17553:2020 (E).

https://aqua-pur.ro

https://www.valrom.ro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.