Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sunteti gata de SCHI?

0

Cu așa o ninsoare, suntem convinși că vi s-a făcut dor de pârtie!

V-ați pregătit de schi? Dacă vreți să profitați la maxim de iarnă, sau vreți să învățați să schiați, Academia 1,61 vă invită, ca în fiecare an, la taberele  de schi, în România sau Austria!

TABERE SCHI VAR.RO (1)
Ceea ce diferențiază activitățile Acedemiei 1,61 de alte proiecte de acest gen este programul de dezvoltare personală special conceput pentru fiecare grup și categorie de vârstă, care are ca obiectiv învățarea experiențială, prin joacă, sub pretextul unei acțiuni care ne scoate din cotidian – o vacanță la schi.Ne stau alături instructori de schi licențiați, formatori acreditați, care împreună au grijă ca activitățile să se desfașoare în cele mai bune condiții.

Dacă vreți să luați parte la o aventură, să intrați în cadrul imaginar pe care îl creăm, să lucrați în echipă pentru a duce misiunile la bun sfârșit, dar nu în ultimul rănd să vă inițiați sau să vă perfecționați în schi, vă așteptăm la una din taberele noastre din România sau Austria, pentru adulți, copii sau familii.

Vom schia întreaga zi, sub supravegherea monitorilor noștri, împărțiți pe grupe de vârstă și nivel (începători, intermediari și avansați), ne vom distra și ne vom dezvolta fizic și mental. La sfârșit vom avea parte și de un concurs, iar cei mai buni vor fi premiați.

Detaliile complete și programul taberelor le regăsiți pe www.academia161.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.