Succes in Suedia pentru Mircea Cartarescu si Ioana Nicolaie

1

 ICR in Suedia se bucura de un real succes!

In urma cu ceva timp, în iulie 2009, ICR Suedia a primit comentarii pozitive în Göteborgs-Posten, unul dintre principalele cotidiene suedeze. Acum este rândul altor două publicaţii să scrie de bine despre activitatea Institutului Cultural Român în Suedia. Subiectul, de data aceasta este succesul înregistrat de participarea scriitorilor Mircea Cartarescu si Ioana Nicolaie la Salonul de poezie de la Stockholm si la Festivalul International de Poezie de la Gotland.


„Participarea scriitorilor Mircea Cartarescu si Ioana Nicolaie la Salonul de poezie de la ICR Stockholm si Festivalul International de Poezie de pe Gotland s-a bucurat de un succes rasunator. Festivalul s-a deschis pe 24 august la sediul Institutului Cultural Roman de la Stockholm si a continuat pe insula Gotland intre 27 si 30 august.

Editia din 24 august a cotidianului suedez Dagens Nyheter a plasat evenimentul de la ICR Stockholm pe locul I in topul celor mai interesante evenimente culturale ale zilei, in timp ce cotidianul City din aceeasi data l-a inclus intre primele noua intalniri literare stockholmeze din aceasta toamna” scrie 9am.ro

(foto Florin Ghinda, Bucuresti iulie 2009)

icr1

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Twitted by RomaniaPozitiva

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.