Succes in Suedia pentru Mircea Cartarescu si Ioana Nicolaie

1

 ICR in Suedia se bucura de un real succes!

In urma cu ceva timp, în iulie 2009, ICR Suedia a primit comentarii pozitive în Göteborgs-Posten, unul dintre principalele cotidiene suedeze. Acum este rândul altor două publicaţii să scrie de bine despre activitatea Institutului Cultural Român în Suedia. Subiectul, de data aceasta este succesul înregistrat de participarea scriitorilor Mircea Cartarescu si Ioana Nicolaie la Salonul de poezie de la Stockholm si la Festivalul International de Poezie de la Gotland.


„Participarea scriitorilor Mircea Cartarescu si Ioana Nicolaie la Salonul de poezie de la ICR Stockholm si Festivalul International de Poezie de pe Gotland s-a bucurat de un succes rasunator. Festivalul s-a deschis pe 24 august la sediul Institutului Cultural Roman de la Stockholm si a continuat pe insula Gotland intre 27 si 30 august.

Editia din 24 august a cotidianului suedez Dagens Nyheter a plasat evenimentul de la ICR Stockholm pe locul I in topul celor mai interesante evenimente culturale ale zilei, in timp ce cotidianul City din aceeasi data l-a inclus intre primele noua intalniri literare stockholmeze din aceasta toamna” scrie 9am.ro

(foto Florin Ghinda, Bucuresti iulie 2009)

icr1

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. Pingback: Twitted by RomaniaPozitiva

Comentează