Succes de marca in Franta!

1

Dacia Sandero este mai bine vândută în Franţa decât modele de succes ale concurentilor Citroen si Peugeot!  (Citroen C4 şi Peugeot 308)

Maşina românească a ocupat a cincea poziţie în topul vânzărilor de pe piaţa franceză, în luna martie. După primele trei luni din acest an, Dacia Sandero are peste 4% cotă de piaţă, potrivit ziarero.realitatea.net.

Marca românească are deja o cotă de 4,2% din piaţa franceză cu un număr de 24.830 de Dacii Sandero înregistrate în primele 3 luni ale lui 2010. În luna martie, francezii au cumpărat 14.498 de automobile Dacia Sandero, potrivit datelor publicate de latribune.fr

(foto Florin Ghinda, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.