Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Studenţii Universităţii de Arte din Târgu-Mureş la Festivalul Internaţional de Teatru Studenţesc ZMOLMVAZ 2018 de la Praga

0

Institutul Cultural Român de la Praga susţine participarea studenţilor Facultăţii de Arte a Univeristăţii de Arte din Târgu-Mureş la cea de a XXV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Studenţesc ZLOMVAZ, care va avea loc în perioada 2-5 mai 2018 la Praga, cu două spectacole:

MEDEE/EA sau Despre fericirea conjugală

Un cor de opt femei frumoase, imagini ale femeii ideale ne prezintă propria versiune despre fericire. Spectacolul este o producţie a studenţilor clasei de Master în Arta Actorului, condusă de Lect. univ Monica Ristea.

Reprezentaţia va avea loc sâmbătă, 5 mai 2018, 19:30, la DISK. Spectacolul va fi în limba română cu subtitrare în limba engleza.

August

Spectacol non-verbal inspirat din volumul de povestiri Prăvăliile de scorţişoară de Bruno Schulz. Spectacolul este o producţie a studenţilor secţiei de Artă Teatrală în Limba Maghiară, condusă de doamna prof. univ. Erzsébet B. Fülöp.

Reprezentaţia va avea loc sâmbătă, 5 mai 2018, 13:00, la Divadlo Na Rejdištifi. Spectacolul este non-verbal.

Biletele pentru ambele spectacole  se pot achiziţiona de pe site-ul goout.net

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.