Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Știi un startup de impact? Nominalizează-l la CESA!

0

Te anunțăm că Impact Hub Cluj-Napoca este partenerul uneia dintre cele mai prestigioase competiții internaționale dedicate startup-urilor: Global Startup Awards. Programul premiază cele mai relevante startup-uri tech din 25 de țări!

Așadar, nominalizările pentru Faza Națională a Central European Startup Awards (CESA) sunt deschise până pe 20 iunie. Tu știi un startup românesc care te inspiră? Ajută-ne să descoperim cele mai inovative startup-uri din România!

Anul trecut, la faza globală, categoria ”Best Social Impact Startup” a fost câștigată de Mira Rehab. Ei au câștigat, pe rând, faza națională în România, urmând faza regională în Europa Centrală și în cele din urmă luând trofeul global. Ajută și tu startup-urile tech românești să spargă barierele – nominalizează ACUM afacerile tech aflate la început de drum, care te motivează și te inspiră.

Vreau să mă implic!

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.