Stiati ca Dacia a produs o furgoneta denumita D6 sau Estafette? AFLA @Romania Explicata

0

Stiati ca Dacia a produs o furgoneta denumita D6 sau Estafette, insa productia acestui model a fost oprita 3 ani mai tarziu, dupa doar 842 de modele produse pentru ca incepuse sa prinda in randul hipiotilor, lucru ce nu a fost pe placul lui Ceausescu?

youtube cover ep03
Aici la “Romania Explicata” ne-am propus sa explicam pe intelesul nostru, al tuturor romanilor, cum sta treaba cu Romania noastra, cu partile ei foarte bune, mai putin bune sau chiar nasoale rau de tot (…pentru ca da, sunt si d’astea, asa ca ar fi bine sa le stim si sa ne obisnuim cu ele. Nu de alta, dar sunt ale noastre la urma urmei).
Cum ne-am propus noi sa explicam Romania? Ei bine… altfel!
Raspundem la intrebari simple (dar cu raspunsuri complicate), crescand pe alocuri pipota-n noi cand e de bine ce am aflat despre Romania noastra sau facand haz de necaz atunci cand nu avem de ales.
De ce ar trebui sa se aboneze internautii la acest canal?
In primul rand pentru ca e MOCA, e misto (zicem noi) si promitem sa nu stresam pe nimeni toata ziua, buna ziua cu tampenii, decat atunci cand avem ceva de spus.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează