Startup-urile romanesti Brainient, uberVu si eRepublik in topul celor mai bune 100 de companii europene!

0

Stire pozitiva – marca arenabiz.ro. Startup-uri romanesti ajung in topul celor mai bune 100 de companii europene de tehnologie.

In topul celor mai bune 100 de companii europene de tehnologie, Start-Up 100. publicat de TheTelegraph, se regasesc si 3 nume romanesti: Brainient (categoria Advertising and Marketing), uberVu (categoria Social Networking and Collaboration) si eRepublik (categoria Gaming, Virtual Worlds).

Bravooo!

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează