Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Startup-ul Remote Stories lansează Octonius pe piața din România și Republica Moldova, una dintre cele mai performante platforme de work management din lume

0
  • Cu Octonius, timpul alocat finalizării muncii se reduce cu până la 30%
  • Volumul de muncă prin email-uri interne se reduce cu cel puțin 50%
  • 200 de ore de muncă economisite în fiecare săptămână, la 100 de angajați
  • Satisfacția angajaților crește cu +45%

Antreprenoarele Amalia Ștefan și Mara Eliza Barza, fondatoarele startup-ului Remote Stories, lansează Octonius în exclusivitate pe piața din România și Republica Moldova, una dintre cele mai performante și apreciate platforme de work management din lume, ce a fost creată în Silicon Valley.

Lansat în septembrie 2019 ca un proiect ce încurajează munca remote și promovează beneficiile acestui stil de muncă asupra angajaților, companiilor, economiei și mediului înconjurător, startup-ul Remote Stories a devenit o resursă importantă în ceea pe privește conceptul remote work și un provider de soluții high-tech pentru companiile din România și nu numai.

Campaniile și proiectele initiate de startup-ul românesc Remote Stories au atras atenția fondatorilor platformei Octonius din Silicon Valley și le-au oferit celor două antreprenoare românce exclusivitatea soluției high-tech Octonius în România și Republica Moldova.

Ne bucurăm că implicarea și eforturile depuse dezvoltării startup-ului Remote Stories, precum și campaniile inițiate de noi în privința beneficiilor muncii remote au prins contur și au fost apreciate atât la nivel local, cât și international, până în Silicon Valley. Unul dintre obiectivele noastre principale este să devenim provideri de soluții high-tech cu aplicabilitate în diferite industrii”, spun Mara Eliza Barza și Amalia Ștefan, fondatoarele startup-ului Remote Stories.

Platforma de work management Octonius este un produs de înaltă tehnologie ideal pentru munca remote, ce a fost creat în 2013 în Palo Alto din Silicon Valley, California. Octonius reunește echipele și le ajută să lucreze împreună într-un singur mediu digital, fie că este vorba de echipe care lucrează remote, hibrid sau de la birou, din țări sau de pe continente diferite.

Octonius este soluția Go To pentru munca în echipă întrucât susține productivitatea muncii și performanțele angajaților și colaboratorilor. Oferă transparență, acuratețe și rapiditate în planificarea muncii, gestionarea resurselor, implementarea proiectelor și raportarea rezultatelor. Platformaconectează persoanele din echipela obiectivele comune și susține performanțele ridicate, totul într-o siguranță deplină a datelor”, spune Amalia Ștefan, antreprenoare șispecialistă în tehnologie.

Este o soluție inovativă, o aplicație user friendly, intuitivă și ușor de utilizat, customizabilă și scalabilă ce rezolvă provocările de zi cu zi de la muncă. Este ideală echipelor și companiilor care activează în sistemul bancar, telecomunicații, ecommerce, IT etc. ”, spune Mara Eliza Barza, antreprenoare șispecialistă în comunicare digitală.

Soluția Octonius este apreciată de companii de renume precum BRD Societe Generale, Telefonica și Națiunile Unite, care au implementat platforma de work management în cadrul echipelor world wide, pentru a le oferi o experiență mai bună angajaților și a-i ajuta să-și îndeplinească cu mai multă ușurință obiectivele.

De asemenea, Octonius a obținut premii la nivel internațional, ca de exemplu a câștigat în categoria „Remote Work” din cadrul Festivalului COMEUP 2020 și a fost nominalizat ca fiind „Top Remote Work Tech Solution Providers 2020”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.