Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start la înscrieri pentru Braşov 48 HOUR FILM PROJECT 2011 (Braşov 48 HFP 2011)

0

48 HOUR  FILM PROJECT (48 HFP) va fi organizat pentru prima dată în Braşov între 29 şi 31 iulie 2011. Cineaşti din România şi nu numai vor concura pentru a afla cine va realiza cel mai bun film de scurt metraj în doar 48 de ore. Filmul câştigător va intra în competiţia pentru titlul „Best 48 Hour Film din 2011” alături de filme din întreaga lume . Înscrierea a început miercuri, 1 iunie.

Pe 29 iulie cineaşti din înteaga ţară şi din afară vor accepta provocarea de a scrie, filma şi monta un film – totul într-un singur weekend. Un weekend frenetic, în care uiţi să mai dormi, să manânci sau să stai pe Facebook.

48 HFP este cea mai mare competiţie de creaţie de film, care a prins viaţă iniţial în SUA, dar care astăzi este organizată în aproape 100 de oraşe din întreaga lume. Pentru prima dată în România, 48 HFP vine în Braşov, anul acesta.

Totul este o cursă contra cronometru care pune în valoare creativitatea şi munca în echipă. Limita de timp înseamnă o restricţie neobişnuită pentru realizatorii de film, în acelaşi timp fiind şi un element cheie pentru a lua decizii rapide şi a coordona întregul proces de creaţie. Dar poate cel mai important lucru, 48 HFP înseamnă 48 de ore pline de aventură!

Vineri, 29 iulie la ora 6 pm începe acţiunea.

Se va anunta genul filmului în care trebuie să se încadreze fiecare film realizat. Tot atunci, prin tragere la sorţi echipele vor primi incă 3 elemente pe care vor trebui să le introducă în film: o replică, un personaj şi un element de recuzită. Concurenţii vor avea la dispoziţie până duminică, 31 iulie la ora 7.30 pm să realizeze câte un scurtmetraj cu durata între 4 şi 7 minute şi care să includă elementele date.

Toate proiectele aflate în competiţie vor fi jurizate şi vizionate în următoarele zile la Teatrul Dramatic din Braşov, în prezenţa concurenţilor şi a publicului.

Deşi formatul concursului restricţionează concurenţii în perioada de pregătire a producţiei, ei pot începe deja organizarea până la data de începere a concursului; spre exemplu îşi pot întregi echipa de filmare, pot realiza casting-ul, sau pot prospecta locaţii şi posibilităţi de închirere a echipamentului, precum şi toate detaliile care ţin de filmarea unui scurtmetraj.

Locurile sunt limitate şi cu cât concurenţii se înscriu mai repede, cu atât ei au şanse mai mari să beneficieze de parteneriatele organizatorilor în privinţa acordurilor de filmare, a cazărilor şi a închirierii de echipament de filmare.

Braşov 48 Hours Film Project 2011 este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov  şi a Teatrului “Sică Alexandrescu” Braşov.

Organizat de către Asociaţia Culturală KUNSTADT, Braşov 48 HFP 2011 are ca partenerii principali casa de producţie Ammendola Films, societatea Panalight, studioul de grafică Concept Machine, şcoala de kiting din Braşov, Kite Fever şi librăria Okian.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.