Stagiu de voluntariat in Georgia

0

Asociatia Millennium Center desfasoara un stagiu de voluntariat in perioada 01.05.2012 – 01.08.2012/sau 01.07.2012 – 01.11.2012 in Rustavi, Georgia!

Sursa: voluntarinlume.millenniumcenter.org/stagii-de-voluntariat-in-rustavi-georgia

Activitati: actiuni de schimb de informatii, idei, opinii si abilitati cu persoane apartinand altor generatii, cursuri, ateliere de lucru, dezbateri, etc.

Cat te costa?
Aproape nimic…Acest proiect iti acopera cazarea, masa, banii de buzunar, transportul international 90%, transportul local, mentorat, vaccinuri, asigurare medicala, acces la activitati etc.

Ce trebuie sa faci tu?
Daca esti interesat (a), consulta detaliile proiectului aici. Pregateste-ti dosarul de candidatura compus din CV+poza, scrisoare de motivatie si formular de aplicare si trimite-le la adresa de email: sending.mc@gmail.com si noi te vom sprijini mai departe!

Documente dosar candidatura:
Formular de aplicatie
CV – Europass
Scrisoare de motivatie

Ce vei castiga din acest proiect?
Experienta. Competente si abilitati. Prieteni. Amintiri de neuitat. Cunostinte despre o noua cultura. Si multe altele.
Nu mai amana trimiterea candidaturii! Poti fi chiar tu voluntar pe acest proiect!

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează