Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Stagiu de practica @ Asociația Merci Charity

0

Stagiu de practică: cercetare pentru extindere bază de date parteneri ai asociației.

Organizație: Asociația Merci Charity (CIF 30566444).
Candidați eligibili: studenți (studii licență/master).
Poziție neremunerată.

Organizația fondată în 2012 cu scopul de a sprijini prin proiecte de sănătate și educație copii cu probleme medicale și sociale, a înființat primul cabinet stomatologic mobil din România și a creat legislația pentru înființarea, organizarea și autorizarea cabinetelor medicale mobile din România. În urmă cu 5 ani, asociația a creat și afacerea socială Atelier Merci.
Website: www.mercicharity.ro, www.zanamerciluta.ro, www.ateliermerci.ro

Asociația oferă două stagii de practică pentru studenți în perioada 19 octombrie – 19 noiembrie 2020. Activitatea de cercetare și comunicarea între intern și asociație se va derula online prin intermediul platformei Zoom.
Încheiem contract de voluntariat, eliberăm adeverință de practică și la cerere recomandare.

Studenții interesați să obțină un stagiu de practică sunt invitați să transmită o scrisoare prin care să motiveze interesul pentru stagiul de practică (maxim 100 de cuvinte), în atenția: Daniela Staicu, e-mail daniela@mercicharity.ro până joi, 15 octombrie, ora 18.00.

Studenții care vor derula cele două stagii de practică vor fi anunțați vineri, 16 octombrie pe site-ul asociației www.mercicharity.ro, secțiunea Blog și prin comunicare pe e-mail.

Despre acțiunile asociației din ultimele șase luni pe: https://mercicharity.ro/blog/cum-am-raspuns-crizei-covid-19-si-ne-am-adaptat-activitatile-in-ultimele-sase-luni

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.