STAGII la Comisia Europeana pentru tinerii absolventi de etnie roma

0

Fundatia pentru o Societate Deschisa, in cooperare cu Comisia Europeana, ofera stagii pentru tinerii absolventi de etnie roma din toate statele recent integrate in UE (cu exceptia Ciprului si Maltei), Croatia, fosta Republica Iugoslava a Macedoniei, Muntenegru, Serbia, Kosovo si Bosnia si Hertegovina. Stagiile presupun sa se lucreze timp de 5 luni intr-unul din departamentele Comisiei.

Stagiile vor incepe pe 1 octombrie 2010 si se vor incheia pe 28 februarie 2011.

Data limita pentru inscriere este: 12 iulie 2010

Informatii pe eurodesk.ro
Call for Applications: European Commission Internship for Young Roma Graduates. OSI Roma Initiatives and the European Commission announce a five-month internship for young Roma university graduates from selected countries beginning on October 1, 2010.

via romadecade.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează