Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sportiv Special Olympics își depășește recordul la Herbalife TriChallenge Braşov

0

Mohammad Abedin, sportiv cu dizabilități intelectuale al Special Olympics România, va participa pe 3 iulie la Herbalife TriChallenge Braşov, unde va face echipă împreună cu Vladimir Drăghia. Muhammad va acoperi proba de alergare sprint, însemnând o distanță de 4 km. Este prima participare a lui Muhammad la un triatlon și a doua participare a unui sportiv cu nevoi speciale la o astfel de competiție de masă.

IMG_6515

„Special Olympics este despre a încerca să fii, de fiecare dată, mai bun în ceea ce faci și ce ești, pentru tine și pentru cei din jurul tău. Emoția depășirii unei limite este la fel de mare atât pentru sportivii noștri, cât și pentru noi, care le suntem alături în încercarea lor de a câștiga în această încercare. Mohammad va alerga 4 km, o distanță care, pentru cei mai mulți dintre noi, este scurtă, dar pentru sportivii cu nevoi speciale este un record pe care și-l vor aminti toată viața. Ne bucurăm că avem ocazia să depășim această limită în cadrul Herbalife Braşov Triathlon“, declară Cristian Ispas, Director Național Special Olympics România.

Herbalife România, sponsorul principal al Herbalife TriChallenge Braşov, susține activitatea Special Olympics România și eforturile fiecărui sportiv cu dizabilități intelectuale de a face, de fiecare dată, un pas înainte în depăsirea propriilor recorduri – atât sportive, cât și personale.

Mohammad Abedin, sportiv Special Olympics, va lua startul la Herbalife Braşov Triathlon și va face echipă cu Vladimir Drăghia în proba de ştafetă sprint. Fost sportiv de performanţă, Vladimir Drăghia, a făcut parte din lotul olimpic de înot şi se implică constant în susţinerea cauzelor umanitare.

Membri Herbalife din toată țara vor participa la triatlon, purtând pe echipament un mesaj de susținere Special Olympics. De asemenea, o parte din taxele de înregistrare la competiție va fi donată către Special Olympics România.

“Pentru al doilea an consecutiv ne bucurăm să putem susţine echipa Special Olympics şi să fim împreună la un eveniment sportiv de anvergură. Sportul implică mult mai mult decât competiţie şi victorii – când practici sport, te simţi provocat să te autodepăşeşti şi să-ţi testezi limitele, de a deveni mai bun şi de a fi curajos şi ambiţios. Salutăm participarea Special Olympics la HerbalifeTriChallenge Braşov şi le urăm mult succes”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife România și Moldova.

Asociaţia Şapte Scări Braşov în parteneriat cu Clubul Sportiv Smart Atletic organizează cea de-a patra ediție a Herbalife TriChallenge Braşov 2016, cu sprijinul Federaţiei Române de Triatlon și Comitetul Olimpic și Sportiv Român, care va avea loc în data de 3 iulie, în orașul Brașov, unde sunt așteptați peste 600 de participanți și iubitori ai sportului în aer liber. Herbalife România este partenerul principal al evenimentului.

Pentru mai multe informații accesați site-ul oficial al Herbalife Brașov Triatlon – http://www.brasovtriathlon.ro

Special Olympics România
Fundaţia Special Olympics din România a fost înfiinţată în noiembrie 2003, ca parte integrantă a mişcării sportive internaţionale Special Olympics. FSOR contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, oferindu-le şansa de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul şi calităţile sportive prin intermediul programelor de pregătire şi al evenimentelor competiționale, organizate pe tot parcursul anului. Astfel, sportivii au șansa de a deveni membri activi ai familiei şi ai comunităţii din care fac parte. Mai multe informații sunt disponibile pe www.specialolympics.ro și www.facebook.com/SpecialOlympicsRomania

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.