Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spectacol stradal al teatrului bucureștean Masca la Bratislava

1

Institutul Cultural Român de la Praga și Ambasada României în Republica Slovacă vă invită la spectacolul Zidul al teatrului Masca, la Bratislava. Duminică, 21 august 2016, în întervalul orar 18:30-21:30, vor avea loc două reprezentații în Piața Centrală din Bratislava (Primaciálne námestie, 814 99 Bratislava).

zidul9654

Stilul unic de interpretare al actorilor de la teatrul Masca oferă publicului un spectacol realizat în tehnica statuilor vivante, cu un fir narativ inedit. Este prezentată povestea de viață a doi tineri îndrăgostiți, aflați în lupta cu vremurile ostile și cu ei înșiși. Prinși în îmbrățișarea nemiloasă a Zidului, El și Ea își trăiesc viața cu gândul evadării și o încearcă mereu, în fiecare clipă, în fiecare gând. Izbutesc de fiecare dată să facă niște pași, dar imediat victoria lor se transformă într-un eșec, Zidul cuprinzându-i din nou în tentativa transformării în cărămidă și mortar. Ce nu le poate lua Zidul este propria lor putere de a trăi, propria lor putere de a iubi, de a spera și de a gândi.

Interpretarea celor doi actori, Cristina Panait și Eugen Fetescu, se asemuie unui balet subacvatic de o stranie frumusețe. Regia și scenariul sunt concepute de Mihai Mălaimare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.