Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Speaker Elite este primul program de training 100% romanesc care ajunge in Europa!

0

Cea de-a sasea editie a Speaker Elite – programul complet de dezvoltare a abilitatilor de public speaking – incepe in 14 orase din Romania si in Milano din 28 septembrie

Andy Szekely 2

Din aceasta toamna, Speaker Elite, programul educational creat de Andy Szekely, autor si trainer cu o experienta de peste 20 ani in public speaking, iese in afara granitelor tarii si ajunge si in diaspora!
Romanii din Milano sunt primii care vor avea sansa sa invete cum sa isi faca vocea auzita prin tehnici simple si usor de aplicat, testate deja cu succes de peste 700 de absoventi ai programului.

Speaker Elite ofera 10 saptamani de invatare multisenzoriala prin studiu individual, tutoriale video, practica de grup, feedback din partea grupului, a facilitatorului si a lui Andy Szekely.
Transformarea dintr-un vorbitor tern intr-un speaker cu impact si recunoastere, presupune parcurgerea a trei module de studiu, pe parcursul a 10 intalniri:

1. Group Control – tehnici de control al grupului, tehnici de angajare a audientei, tehnici de argumentare;
2. Speaker Control – tehnici de autocontrol emotional, limbajul verbal si nonverbal specific prezentatorilor profesionisti;
3. Brand Control – strategia de branding personal, mecanismele legendei personale;

Antreprenori, CEO de multinationale, middle manageri, freelanceri, artisti, avocati, medici, studenti si consultanti interesati de performanta au facut parte din absolventii celor cinci promotii Speaker Elite, in ultimii doi ani:

„Speaker Elite este cel mai bun format de scoala de public speaking pe care il cunosc in prezent in Romania. Informatie de mare calitate, transmisa intr-un mod care o face imediat aplicabila.Networking cu oameni noi care impartasesc aceeasi pasiune ca si mine. Practica si feedback pentru informatia nou aflata. Valoarea adaugata pe care mi-a adus-o acest program este inestimabila!” (Bianca Ilarie, absolvent Speaker Elite august 2013)

Autorul programului, Andy Szekely, a rafinat tehnicile din tutoriale pornind de la propria experienta. Acesta ofera modele simple cu aplicabilitate imediata. Toate metodele cuprinse sunt originale.
Extinderea programului si in afara granitelor a venit ca un raspuns la feedbackul romanilor plecati in strainatate care, in ultimii ani, au devenit din ce in ce mai preocupati de dezvoltarea lor ca indivizi si ca profesionisti:
”Acesta este un proiect gandit pe termen lung si creat la cererea romanilor din diaspora care au venit in tara, au urmat programele noastre, au vazut valoarea lor si impactul pe care acestea l-au avut in cresterea lor personala si profesionala si au dorit sa contribuie la schimbarea vietii cat mai multor romani aflati in afara granitelor tarii.

In Italia exista o comunitate puternica de romani care il cunoaste pe Andy si programele pe care AS Training&Coaching le dezvolta in Romania de peste 15 ani de zile. In primavara acestui an am testat acolo un alt program marca Andy Szekely – Persuasion Elite – iar rezultatele obtinute ne-au aratat ca putem face mai mult. Deja ne pregatim sa deschidem centre in Londra, Barcelona si Roma, ce vor fi facilitate de oameni care, de ani de zile, se dezvolta si isi perfectioneaza abilitatile profesionale in programele noastre.”, a declarat Rares Zlataru, Manager AS Training&Coaching.

Dupa cinci editii finalizate si peste 700 de absolventi in Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Cluj, Brasov, Iasi, Bacau, Suceava, Galati, Constanta Craiova, incepand din acest an Speaker Elite se extinde si in alte 2 orase din tara – Ploiesti si Sibiu – dar si in Italia, la Milano.

Editia a 6-a va incepe pe 28 septembrie. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile pentru fiecare din cele 14 zone geografice la numarul de telefon 0737.447.744 sau direct aici .

Despre Andy Szekely
Andy Szekely este antreprenor, autor, specialist in Peak Performance si speaker motivational profesionist cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Andy a publicat sapte carti, a produs 53 de CD-uri si DVD-uri pentru educatia personala si profesionala a adultilor si editeaza un newsletter online cu peste 60.000 de abonati. Din postura de speaker si trainer, Andy Szekely a lucrat cu peste 50 de companii din cinci tari europene si a sustinut prezentari demonstrative in SUA, Canada si China. Ca antreprenor, a fondat doua companii, editura AS Publishing si firma de training si consultanta AS Training & Coaching. De asemenea, Andy Szekely a pus bazele fundatiei Alpha Leadership pentru educatia viitorilor lideri ai Romaniei.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.