„Sound-ul românesc pune stăpânire pe scena muzicii dance”, scrie AFP

0

Ai fost suprins de piese romanesti dance in vreo plaja exotica intr-un colt de lume? Dar in magazinele din Vestul Europei? Se pare ca in ultima perioada muzica dance romaneasca are succes la nivel international, fapt observat de AFP si consemnat in presa romaneasca de romanialibera.ro

—–

Cu mii de fani şi hit-uri cunoscute la nivel internaţional, Inna a devenit senzaţia muzicii disco, un nume recomandat până şi de cei de la AFP care spun că „sound-ul românesc pune stăpânire pe scena muzicii dance”.

Inna o detronează pe Lady Gaga

Agenţia de ştiri franceză le recomandă petrecăreţilor care sunt în căutarea ultimelor noutăţi în materie de muzică să se mute în Londra sau Ibiza, ori să viziteze România. Potrivit AFP, artiştii din România au reuşit să se facă remarcaţi pe scena muzicală internaţională şi au întrecut-o în topuri chiar şi pe celebra Lady Gaga căruia i-au furat şi un premiu muzical important.

Muzica dance românească are  succes în întreaga lume şi are hit-uri în Europa şi America”, spune Eelko van Kooten,  directorul unei companii de discuri olandeze – Spinnin’Records.

Inna şi Maya, nume cunoscute la nivel mondial

În mai, cântăreţul în vârstă de 24 de ani, Maya- Eduard Marian Ilie a câştigat premiul American Billboard pentru „cea mai bună melodie dance” a anului cu hit-ul „Stereo Love”. Din 2009, când a avut loc lansarea melodiei, compozitorul originar din Bucureşti a câştigat discuri de platină în Canada sau Spania şi a avut turnee chiar şi în India sau Pakistan.

Citeste articolul complet aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează