Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Societe Generale European Business Services doneaza 100.000 de euro Asociatiei Daruieste Viata pentru lupta impotriva COVID-19

0

Societe Generale European Business Services, parte din Grupul Internațional Societe Generale, se alătură luptei împotriva COVID-19 și donează 100.000 euro către Asociația Dăruiește Viață.

Asociația a anunțat recent că toate donațiile primite începând cu data de 11 martie vor fi redirecționate către sprijinirea eforturilor sistemului medical de a gestiona criza și consolidarea capacităților spitalelor de a preveni infectarea cadrelor medicale și tratarea pacienților.

Angajamentul Societe Generale European Business Services constă în direcționarea sumei de 100.000 de euro către achiziționarea de echipamente speciale, cu importanță crucială în asigurarea îngrijirii adecvate pentru persoanele infectate, precum aparate de ventilat, paturi de terapie intensivă și alte echipamente necesare, dar și echipamente de protecție pentru personalul medical din prima linie care vor fi donate spitalelor din țară.

Ne confruntăm cu o situație fără precedent și suntem conștienți că este de datoria noastră să ne alăturăm eforturilor de gestionare a situației din România. În astfel de momente, este nevoie de un efort colectiv, de responsabilitate și de solidaritate pentru a combate acest virus periculos. Astfel, decizia de a ne alătura eforturilor asociatiei Dăruieşte Viaţă vine în mod natural pentru că doar împreună putem schimba în mai bine viitorul”, a declarat Matthieu Pasquier, CEO SG EBS.

Stăm acasă, suntem responsabili, suntem solidari și acționăm – acestea sunt cuvintele care caracterizează această perioadă. Aș pune accent pe solidaritate și pe acțiune. Acestea sunt lucrurile care ne caracterizează pe noi, Dăruiește Viață, și pe cei care ne susțin. Trebuie să fim solidari și să trecem împreună prin această pandemie- fiecare acțiune de implicare înseamnă enorm, poate însemna o viață salvată. ” – Carmen Uscatu, fondator Dăruiește Viață.

Sistemul medical din România nu este pregătit pentru a gestiona această pandemie – vedem ceea ce se întâmplă în țări precum Italia și Franța, care au cu totul alte capacități decât noi și cunoaștem care sunt realitățile sistemului nostru și atunci putem estima cât de multă nevoie este de ajutor și de acțiune. Am decis să ne implicăm, alături de susținătorii noștri, în sprijinirea spitalelor tocmai pentru că înțelegem care este necesarul real. Cred că doar fiind solidari și implicați vom reuși să depășim această criză” – Oana Gheorghiu, fondator Dăruiește Viață.

Societe Generale European Business Services este un angajator responsabil și un susținător al multor cauze importante din România și a numeroase comunități defavorizate. Anul acesta a dat startul și primului său program de finanțare, We Care Together prin intermediul căruia dorește săofere suport financiar cât mai multor cauze și proiecte ce susțin integrarea profesională prin educație a persoanelor cu dizabilități sau din medii defavorizate.

Despre Societe Generale European Business Services

Societe Generale European Business Services a fost fondată în 2011 ca centru de servicii pentru grupul Societe Generale. Compania oferă servicii profesionale de înaltă calitate în diverse domenii de activitate pentru entitățile Grupului din întreaga lume: finanțe&contabilitate, achiziții, resurse umane, ITși Know Your Customer.

În 2016, SG EBS a primit premiul de excelență pentru cea mai rapidă creștere în cadrul Romanian Outsourcing Awards, în 2018 a obținut premiul SSC Company of the Year în cadrul Romanian Outsourcing and Share Services Awards Gala, iar anul trecut a obținut premiile Employer of the Year și CSR initiative of the year, în cadrul Business Service Forum organizat de către Outsourcing Today. De asemenea, tot în 2019, în cadrul ABSL Awards Gala, a primit premiul 1st Place Business Leader în categoria Business Innovation.

Pentru mai multe informații, ne puteți urmări pe LinkedIn @socgen-com, pe pagina de Facebook @societegeneraleEBSși pe site-ul www.sgebs.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.