SMS Motivațional

0

Când am început proactiv să citesc dezvoltare personală, mi-am dat seama că îmi creștea motivația instant. Mă simțeam motivat, pregătit să schimb lumea. Mă vedeam un lider.

Îi auzeam pe ceilalți spunându-mi că mă apreciază. Simțeam că pot să mișc un munte. Eram motivat. 2 zile. phone-1149925_1920

După asta, mă întorceam la camera mea înghesuită de cămin, la investitul timpului în seriale și la mâncat shaworma la ora 2 noaptea.

Am tot avut fluctuații de motivație, până când, într-o zi, am descoperit un citat al lui Zig Ziglar: „Motivația este ca dușul, nu durează. Tocmai de aceea trebuie să le faci zilnic.”

Știi și tu că avem zile în care nu vrem să vorbim cu nimeni, zile în care ne trezim greu și zile în care parcă totul merge prost.

Așa că am dezvoltat un proiect care a ajuns acum la peste 5.000 de români. Cum ar fi să primești motivație în fiecare zi pe telefonul tău? Și într-un mod mai personal, prin SMS.

De la fondarea VMotivation, SMS-ul a avut un impact masiv, având chiar participanți care au ieșit din depresie sau au luat examenul de barou.

Încearcă și tu: http://sms.vmotivation.ro

Veronel Guiman

Fondator VMotivation.ro

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.