Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Siniat România premiază creativitatea studenților la arhitectură din Chișinău

0

Siniat România, unul dintre producătorii și furnizorii de top de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi, premiază creativitatea studenților la arhitectură din cadrul Facultății de Urbanism și Arhitectură din Chișinău, printr-un concurs intitulat Shaping the way people build. Concursul se desfășoară până pe 11 mai 2015, iar pe data de 29 mai vor fi desemnați cei trei câștigători.

Concursul Shaping the way people build se adresează studenților din anul III și IV și are ca temă propunerea unui proiect de execuție pentru plafonul suspendat din gips-carton amplasat în fața Decanatului FUA Chișinău.

Toate lucrãrile înscrise în concurs vor face parte din expoziția temporarã organizatã în cadrul facultãții, iar trei cele mai creative propuneri vor fi premiate cu tablete și abonamente la o revistã de specialitate pe o perioadã de trei, șase luni sau de un an.

s

“Colaborarea cu Facultatea de Urbanism și Arhitectură din Chișinău reprezintă o componentă importantă a implicării noastre în sistemul de învățământ superior, implicare prin care  dorim să oferim studenților posibilitatea de a se afirma și de a prezenta proiectele lor creative. Concursul Shaping the way people build este o oportunitate pentru studenții din Chișinău de a-și demonstra talentul și de a-și pune amprenta pe o clădire reprezentativă pentru oraș. Propunerea de pe primul loc va sta la baza execuției plafonul amplasat în fața Decanatului FUA Chișinău”, a declarat Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager Siniat România.

 

Lucrarea de execuție a plafonului suspendat din gips-carton amplasat în fața Decanatului FUA Chișinãu va avea la bazã propunerea câștigãtorului de pe primul loc și se va executa cu sistemele de gips-carton Siniat.

Despre Siniat

Compania Siniat România este membră a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producători şi furnizori mondiali de materiale de calitate şi soluţii pentru construcţii. Grupul Etex este prezent pe mai multe continente: Europa, America Latină, Africa, Asia şi Oceania. Desfăşoară activităţi în 44 de ţări, având circa 17.000 de angajaţi care operează 121 de fabrici.

Prin cele două fabrici în care produce plăci de gips-carton și ipsos, la București și Aghireșu (județul Cluj), Siniat România este unul dintre liderii locali în soluții pentru construcții. Deschiderea celei de a treia fabrici, la Turceni (județul Gorj), va poziționa SIniat România ca fiind singura companie care foloseşte gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrică, și nu în urma exploatării în cariere deschise, în acest fel contribuind major la protejarea mediului înconjurător.

Mai multe informații despre Siniat găsiți la: www.siniat.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.