Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Singura Universitate din România care a apărut în Clasamentul Shanghai, cel mai cunoscut top care ierarhizează instituţiile de învăţământ superior din toată lumea

2

Singura Universitate din România care a apărut în Clasamentul Shanghai, cel mai cunoscut top care ierarhizează instituţiile de învăţământ superior din toată lumea, este Universitatea „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca.
Bravo Cluj! Restul tarii mai are mult de muncit…

Citeste mai mult: adev.ro/ov2ntl

ARWU2017

ShanghaiRanking’s Academic Ranking of World Universities 2017 Press Release

The 2017 Academic Ranking of World Universities (ARWU) is released today by ShanghaiRanking Consultancy. Since 2003, ARWU has been presenting the world Top 500 universities annually based on transparent methodology and third-party data.

top 500 universitati

Harvard University remains the number one in the world for the 15th year. Stanford continues to be the second top university. The University of Cambridge overtakes MIT and Berkeley and raises to the third best university in the world. Washington University in St. Louis enters the top 20 for the first time. ETH Zurich (19th) in Switzerland continues to be the top ranked university in Continental Europe this year, followed by University of Copenhagen (30th) in Denmark and Pierre and Marie Curie University (40th) in France. Tokyo university is ranked 24th and is still the highest ranked university in Asia. Tsinghua University (48th) enters the top 50 for the first time and becomes the third top ranked Asian universities behind Kyoto University (35th). University of Melbourne (39th) tops other universities in Oceania.

Sursa si mai multe informatii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

2 comentarii

  1. avatar

    Nu-am gasit ce-ati gasit voi. UBB nu este in rankingul ARWU. A fost doar pe specialitatea Mate in 2013 si 2014, in rest Noapte Buna.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.