Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Singura companie românească intrată în finală la European IT&Software Excellence Awards 2015!

0

Compania clujeană LIFE IS HARD (fosta KL SOFTWARE), membră a Grupului Active Power Solutions, este  singura companie care reprezintă România în finala ediției 2015 a competiției European IT&Software Excellence Awards, desfășurată în această perioadă la Londra.

Dupa ce în 2014 a intrat în finală pe lista celor mai buni furnizori de soluții IT cu impact în business, anul acesta compania a fost nominalizată pentru performanțele sale în cadrul a 2 noi secțiuni: Connected/Mobility Application Solution of the Year – cu soluția 24Routier – respectiv ERP/CRM/ Relationship Solution of the Year, cu soluția 24Broker.

“Dubla noastră nominalizare în 2015 la două categorii diferite în cadrul uneia din cele mai importante competiții paneuropene de IT pune în evidență obiectivul pe care LIFE IS HARD și l-a asumat:  prin soluțiile și produsele IT pe care le oferă, să susțină și să crească mediul de afaceri din România, construind împreună cu proprietarii de business-uri un mediu de afaceri curat, competitiv și puternic, care să aducă valoare României, spune Erik Barna, CEO și fondator al companiei LIFE IS HARD.

Erik_Barna

Proiectele dezvoltate de către echipa clujeană au beneficii concrete de business, care confirmă performanțele soluțiilor oferite, și sunt aliniate la cerinţele europene din domeniu.

24Routier este o soluție de referință pentru managementul activității de transport rutier de persoane pe rute naționale și internaționale, putând fi accesată cu ușurintă de pe smartphone și/sau tabletă, pentru a avea acces în timp real la informațiile de transport necesare.

Aplicatia este modulară și permite analiza și interpretarea inteligentă a datelor, de la emiterea de bilete, până la supraveghere video și monitorizarea orelor de îmbarcare, a abaterilor de traseu și emiterea online de bilete si eticketing.

Cea mai complexă și completă implementare a soluției s-a realizat în cursul anului trecut, la compania de transport Tabita Tour, membră a grupului de firme Filadelfia Group, asigurând o bună funcționare a flotelor și managamentul relației cu clienții pentru un număr de peste 80 de mașini cu curse interne și internaționale.

24Broker este cea mai utilizată platformă folosită de brokerii de asigurări din România și urmărește întregul circuit al unei polițe, de la intrarea în gestiunea brokerului, până la întoarcerea ei la societatea de asigurări emitentă.

Aplicația furnizează managerului un control în timp real al activității, minimizează cheltuielile operaționale cu forța de vânzări și permite activarea modulelor de care are nevoie un broker pe măsură ce business-ul său se dezvolta.

De la lansare (2007) și până în prezent, valoarea primelor de asigurare subscrise prin intermediul 24Broker depășește 750 de milioane euro, cu peste 100.000 de polițe emise lunar.

EIT&SEA 2015 - Finalist Logo

Despre European IT&Software Excellence Awards

Inovația și impactul semnificativ în business sunt cele două atribute principale pe care le premiază European IT&Software Excellence Awards (http://www.iteawards.com/), una dintre cele mai prestigioase competiții pan-europene ale industriei, la care LIFE IS HARD a participat pentru prima dată în 2014 – participare care i-a adus și prima nominalizare în finală.

Editia 2015 a atras peste 180 de aplicații software din întreaga Europa, dezvoltate de către  companii de top din toate țările membre.

Despre LIFE IS HARD

Cu 10 ani experiență în dezvoltarea de aplicații pentru piața B2B si 5 ani de creștere accelerată a cifrei de afaceri, în octombrie 2014, LIFE IS HARD a intrat în topul Deloitte CE Technology Fast 50, clasament care a adus anul trecut România pe locul 3 în clasamentul celor mai dinamice țări din regiune si pe pozitia 362 in Top Deloitte FAST 500 EMEA (include Europa, Middle East And Africa).

În 2014, compania – numită până atunci KL Software – a decis să treacă printr-un proces de rebrading care să pună mai bine în evidență mesajul și beneficiul pe care produsele sale le oferă clienților: LIFE IS HARD. We make life easier by using technology as our tool. WORK SOFT.

Activitatea echipei LIFE IS HARD este concentrată pe a dezvolta soluții B2B optimizare a proceselor de business, de reducere a costurilor operaționale, de optimizare a proceselor de vânzare,  ceea ce i-a adus o creștere anuală de 40-50% a cifrei de afaceri.

LIFE IS HARD are sedii la Cluj și la Bucuresti și face parte din grupul de companii Active Power Solutions (APS), condus de omul de afaceri clujean Cătălin Chiș.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.