Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Simularea Parlamentului European la CLUJ

0

Simularea Parlamentului European este un proiect național, cu participarea activă a societății, care se desfășoară în Cluj-Napoca și anul acesta se află la cea de-a IX-a ediție. Scopul proiectului este acela de a implica 100 de studenți în sfera politicului, cât și familiarizarea acestora cu procesul decizional utilizat în Parlamentul European.

cover 2

Pe parcursul proiectului participanții își vor dezvolta abilități de leadership, public-speaking și teamwork prin intermediul dezbaterilor din cadrul ședințelor de comisie și de partid.

 

La nivel macro, proiectul își propune să aducă o contribuție fundamentală în ceea ce privește consolidarea democrației țării noastre prin conștientizarea și înțelegerea importanței participării tineretului la dezvoltarea societății civile.

Înscrieri aici:https://goo.gl/forms/kSy36XWlvuoNH4FJ2

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.