Sibus România lansează o platforma online gratuita în Danemarca

1

Sibus Online International isi extinde activitatea in Copenhaga, Danemarca, dupa 18 luni de operare in Bucuresti. In prezent compania conecteaza mai mult de 4.500 furnizori de servicii contabile, de audit si juridice din 38 de mari orase din Romania, atat cu societati comerciale cat si cu persoane fizice.

Sibus le ofera clientilor sai, aflati in cautare de contabil, auditor sau avocat, un serviciu 100% gratuit si fara obligatii atasate.

sibus

“Conceptul a fost preluat anul trecut din Danemarca, unde acest tip de afacere cat si modul de implementare este recunoscut ca fiind unul popular si de incredere. Consideram ca modelul nostru de business este unul simplificat dar si orientat spre eficientizarea costurilor pentru partenerii nostri din Copenhaga. Pentru acestia vom reduce costurile cu 50% fata de preturile practicate in prezent.

Pentru noi Danemarca va fi un proiect pilot. Am gandit strategia prin care o noua tara poate fi abordata”, spune Patrick Nordstjaerne, Country Manager. “Suntem o echipa de oameni ambitiosi si intentionam sa ne extindem activitatea prin exportul acestei platforme”.

Platforma Sibus ofera clientilor sai accesul gratuit si facil catre furnizorii locali de servicii din domeniile contabilitate, audit si juridic. Clientii completeaza o scurta descriere a “problemei” pe care o au, urmand sa fie contactati in scurt timp pentru validarea informatiilor si pentru o mai buna intelegere a nevoilor acestora.

Solicitarea este redactata si transmisa intr-o vasta retea de profesionisti locali. Cei care raspund solicitarii vor fi doar cei care au disponibilitate, cunosc tipul de activitate si au resursele necesare pentru a prelua cererea.

Astfel, noi ajutam clientii sa economiseasca timp dar si sa faca alegeri mai bune.

***

Despre Sibus Online

Sibus Online este o platforma ce conectează clientii din toata Romania cu furnizori de servicii contabile, de audit și juridice. Serviciul este 100% gratuit si nu implica obligatii pentru clienti.

Societatea a fost înfiintata in Mai 2014 și conecteaza peste 4.500 de parteneri prin intermediul platformei. Patrick Nordstjaerne, asociatul principal, are o experiența de 15 ani în audit si Group Finance, lucrand in companii precum KPMG, Ernst & Young și Carlsberg.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.