Shakespeare School, Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge

0

Shakespeare School – Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School a fost recunoscut drept Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge ESOL.

 shakespeare school engleza cu caracter

Shakespeare School a primit statutul de Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge ESOL, ca o recunoastere a meritului pentru serviciile de calitate si pentru numarul important de candidati inscrisi la examenele Cambridge in anul 2012. Astfel, Shakespeare School este una dintre putinele institutii din tara care au obtinut calitatea de Centru de Platina in cadrul programului Addvantage British Council.

Adriana Alionte, director Shakespeare School, afirma: “Pregatim in fiecare an tot mai multi tineri pentru examenele internationale si ne mandrim cu succesele lor. Examenele Cambridge reprezinta, pe langa recunoasterea unui nivel avansat de stapanire a limbii engleze, o usa deschisa catre studiul in strainatate sau, mai tarziu, obtinerea unui loc de munca in afara sau intr-o organizatie multinationala.”

 

Centrul Shakespeare School are un portofoliu variat de cursuri ce pregatesc candidati pentru examenele Cambridge, de la incepatori la avansati: YLE, KET, PET, FCE, CAE. Cursantii au varste cuprinse intre 7 si 25 de ani, iar gradul de promovabilitate pentru examenele Cambridge a fost foarte ridicat in ultimii ani, ajungand la 98%. Cursurile de pregatire Cambridge sunt structurate in module de an scolar si cursuri intensive de vara. Pe site-ul http://shakespeare-school.ro, puteti gasi mai multe detalii despre cursuri, examene si inscrieri.

Examenele Cambridge testeaza aptitudinile tinerilor de intelegere, scriere, ascultare si vorbire in limba engleza si sunt organizate de un departament al Universitatii Cambridge. Certificatele obtinute in urma promovarii examenului sunt emise de Universitatea Cambridge, care ofera cele mai valoroase diplome de limba engleza, recunoscute de peste 12.000 de organizatii din intreaga lume. Certificatele Cambridge sunt cele mai populare la nivel mondial, sunt valabile toata viata si pot echivala proba de competenta lingvistica din cadrul Bacalaureatului.

Obtinerea unui certificat de engleza Cambridge este un pas important in educatia tinerilor, mai ales daca acestia isi doresc sa studieze in strainatate. O astfel de atestare din partea unei universitati de prestigiu este foarte pretioasa intr-un portofoliu de activitati extra-curiculare si poate fi chiar o conditie de admitere la studiile superioare.

Shakespeare School este centrul de invatare a limbii engleze din Bucuresti, recunoscut de Cambridge ESOL, care pregateste anual peste 1.500 de copii si tineri (4-25 ani). Cu trei sedii si o istorie de peste 10 ani, Shakespeare School se mandreste cu mii de cursanti care au facut performanta in limba engleza, in tara si in strainatate, dupa ce i-au urmat cursurile. Modul de predare interactiv, abordarea calda a profesorilor si masurarea lunara a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School. Centrul ofera cursuri anuale pentru fiecare varsta si nivel de performanta, cursuri de vara, tabere de engleza in tara si strainatate, cursuri pentru examenele Cambridge, TOEFL si IELTS, cluburi de conversatie cu profesor nativ si un program de mentoring pentru parinti.

Pentru mai multe detalii, viziteaza www.shakespeare-school.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează