Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sesiune de informare / Bridge for Billions – program de incubare

0

Ești antreprenor social sau reprezinți o întreprindere socială? Vrei să ai un impact mai mare în societate? Ai nevoie să îți îmbunătățești proiectul deja început? Îți dorești ca organizația ta să devină mai finanțabilă? Programul de incubare Bridge for Billions ar putea să fie o inițiativă care să te ajute.

Sursa și detalii aici.

Ashoka România și fonduri-structurale.ro, în parteneriat cu QOIN (Olanda) și Conda (Austria), te invită să participi la programul de incubare organizat de Bridge for Billions, una dintre cele mai importante incubatoare pentru antreprenori din Europa, fondat de Ashoka Fellow-ul Pablo Santaeufemia.

Joi, 8 aprilie, de la 17.00, te invităm la o sesiune de informare pentru a afla intenția din spatele acestei oportunități, precum și pentru a descoperi mai multe în legătură cu programul și procesul de aplicație, pentru a îți da seama dacă acest program este pentru tine.

Sursa și detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.