Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov organizeaza cel mai mare curs de prim ajutor din lume in 26 iulie 2011

0

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov organizeaza cel mai mare curs de prim ajutor din lume, cu obiectivul intrarii in Guiness Book.

Marti, 26 iulie 2011, Stadionul Dinamo, Bucuresti.

Doriti sa doborati un record mondial? Va invitam sa participati alaturi de noi, gratuit, pe 26 iulie! Va rugam accesati meniul din stanga paginii pentru a va inscrie! www.sabif.ro

 

 

 


PS: Multumim Catalina pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează