Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Serviciul de Ajutor Maltez în România sprijină Institutul Oncologic din Cluj-Napoca

0

Marţi, 15 aprilie 2014, Institutul Oncologic din Cluj-Napoca a devenit beneficiarul unei donaţii  de materiale medicale din partea sucursalei Baia Mare a Serviciului de Ajutor Maltez în România (SAMR).

DSC08028

30 de cutii de materiale medicale, 8 noptiere, 22 de paturi de spital hidraulice, 9 saltele şi 450 de kilograme de lenjerie de pat în valoare de 42.600 de RON fac obiectul acestei acţiuni cu scopul de a contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de cazare a pacienţilor din cadrul Institutului Oncologic „Dr. Ioan Chiricuţă”, Secţia Chirurgie II.

DSC08011De 21 de ani, sucursala Baia-Mare a Serviciului de Ajutor Maltez în România, alături de partenerii de la Malteser Warendorf din Germania sprijină diverse instituţii socio-medicale din ţara noastră. În decursul acestor ani, au fost distribuite peste 300 de tone de donaţii constând atât în alimente, cât şi în mobilier de spital sau materiale sanitare.

Serviciul de Ajutor Maltez în România este o asociație non-profit, cu 17 filiale şi sucursale în întreaga ţară, având sediul central la Cluj-Napoca. Pe parcursul anilor a dezvoltat o reţea naţională eficientă de servicii sociale, în cadrul căreia activează 1.200 de voluntari. Programele şi activităţile oferite se adresează celor aflaţi în nevoie, de la copii orfani şi persoane cu dizabilităţi până la vârstnici izolaţi la domiciliu.

DSC08030

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.