Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

#Selfie, marele premiu la Broad Humor Film Festival

0

Comedia „#Selfie”, de Cristina Iacob, a câştigat marele premiu la Broad Humor Film Festival în Venice, L.A., California.

Singurul festival internaţional dedicat comediei realizate de femei, festivalul a ajuns la ediţia cu numărul 9 şi a avut loc în acest an în perioada 5-7 septembrie.

“Acest premiu este o surpriză extraordinară pentru mine, mă bucură şi mă onorează, el se datoreaza tuturor celor care au participat la realizarea acestei productii. #Selfie este o poveste in care se pot regasi toti tinerii din ziua de astazi, cu toate bucuriile sau problemele varstei lor”, a declarat regizorul Cristina Iacob.

Tot în SUA, filmul a fost selecţionat şi în competiţia oficială din cadrul Lady Filmmakers Festival (Beverly Hills), eveniment ce va avea loc în perioada 26-28 septembrie. În perioada 13-23 noiembrie, comedia românească va fi proiectată la cea de-a 23-a ediţie a St. Louis International Film Festival din Missouri, USA.

De asemenea, #Selfie a fost selecţionat la Southampton International Film Festival UK, la 6 categorii (Cel mai bun film, Cea mai bună regie, Cel mai bun scenariu, Cea mai bună actriţă într un rol principal – Crina Semciuc, Cel mai bun montaj, Cel mai bun rol secundar – Bogdan Cotleţ).

selfie_plaja

Comedia „#Selfie” este cel mai de succes film românesc al anului, numărând până în acest moment peste 93.000 de spectatori. Primul lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob şi-a convins publicul cu o poveste bine ancorată în realitate şi susţinută de personaje inspirate din generaţia actuală de adolescenţi.

Comparat cu fenomenul romanesc Liceenii din anii ‘90, filmul #Selfie este o producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film, distribuită de către Zazu Film şi regizată de Cristina Iacob. În rolurile principale vor putea fi urmăriţi tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin. Alături de aceştia, distribuţia filmului este completată de actori titraţi ca Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu sau Alina Chivulescu. Nu lipsesc nici vedete precum Răzvan Fodor, Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu sau George Vintilă care aduc un plus de nuanţe comediei prin scurtele lor intervenţii.

La Bucureşti, #Selfie mai poate fi vizionat în cadrul Nopţii Albe a Filmului Românesc, vineri, 19 septembrie şi în cadrul Bucharest Comedy Week (22-28 septembrie).

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.