Seful misiunii FMI la Bucuresti: Economia Romaniei incepe sa isi revina!

0

Semne bune pentru Romania! Seful misiunii FMI la Bucuresi afirma ca „perspectivele Romaniei sunt mai bune decat ale unor state din zona euro. Economia incepe sa isi revina, riscurile s-au redus.”

Perspectivele Romaniei sunt mai bune decat cele ale unor state din zona euro care intampina dificultati, in conditiile in care deficitul bugetar a scazut semnificativ, iar economia incepe sa isi revina, astfel ca riscurile s-au redus, a declarat, pentru Mediafax, sefului misiunii Fondului Monetar International la Bucuresti, Jeffrey Franks.

Mai multe informatii pe hotnews.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează