Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

See further, Go further. S-a lansat RISE Consortium, o platformă globală de investiţii dedicată dezvoltării României

0

Joi, 20 iulie 2017, în incinta Palatului Cesianu-Racoviţă din Bucureşti, mai mult de 200 de persoane au luat parte la evenimentul de lansare al RISE Consortium – Romania Investment Solutions Experts.

r

RISE Consortium este o platformă globală de investiţii care îşi propune să contribuie la dezvoltarea României: pe de o parte, prin servicii complete de consultanţă, asistenţă, analiză şi suport pentru investitorii străini care vor să investească în România, iar pe de altă parte, pentru companiile locale care vor să-şi extinde operaţiunile în străinătate. Printre invitaţi s-au numărat antreprenori de top români sau străini, manageri şi CEOs ai unor companii de renume international, diplomaţi, înalţi demnitari publici sau reprezentanţi ai mediului universitar.

RISE Consortium constituie totodată cea mai mare reţea globală de experţi români, având peste 300 de membri din 40 de ţări şi mai mult de 500 de proiecte de investiţii şi dezvoltare în România. Managing Partnerul RISE Consortium este Sebastian Burduja, fondator al Ligii Studenţilor Români din Străinătate şi Fundaţiei CAESAR şi absolvent al universităţilor Stanford şi Harvard. Acesta a precizat că motto-ul companiei – See further. Go further – se inspiră din citatul celebru al lui Constantin Brâncuşi (el însuşi un model de succes românesc recunoscut internaţional): “Una este să vezi până departe, alta este să mergi până departe”.

Invitatul special al evenimentului a fost Steve Jarding, declarat profesorul anului la Harvard in 2016. Aflat pentru câteva zile în România, acesta a suţinut în ziua precedentă evenimentului de lansare (19 iulie 2017) un curs-eveniment pe tema leadership-ului autentic, la invitaţia RISE Consortium. Steve Jarding este totodată senior advisor al RISE Consortium, având ca arii de expertiză comunicarea strategică şi media training. Într-o scurtă intervenţie din cadrul evenimentului, acesta a declarat:

Am avut onoarea să lucrez cu oameni din toată lumea, atât la Harvard, cât şi în proiectele personale. Angajamentul acestui grup de tineri, începând de la LSRS, până la RISE Consortium este foarte important. M-am îndrăgostit de spiritul românilor. Aceşti tineri sunt valoroşi şi au nevoie de aprecierea voastră. Sunt un dar pentru ţară, pentru întreagă lume, iar faptul că aceşti tineri nu au uitat să se întoarcă acasă şi să se pună în slujba ţării tot ce au acumulat este un dar foarte important!”

Romania Investment Solutions Experts – RISE Consortium®

RISE Consortium envisions Romania as a strategic investment hub and global growth engine. Our mission is to enable this remarkable development potential through expert investment solutions and integrated advisory services. Our goal is to create win-win-win situations: for our Clients, for our shareholders, and for communities across Romania and globally. Our members have unmatched experience in the field, a proven track record of results, and credentials from leading academic institutions worldwide. They form an all-star team of experts in connecting opportunities and in delivering impact.

More details available at: riseconsortium.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.