Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Seducţia intervalului” românesc

0

România „loveşte” din nou cu artă! În veşnica bătălie pentru brandul de ţară şi imagine externă, uneori România câştigă pariul şi uimeşte Europa! O parte din ziarele româneşti vorbesc despre Bienala de Artă Contemporană de la Veneţia şi despre succesul la public înregistrat de pavilionul României „Seducţia intervalului”. Evenimentul de la Veneţia reuşeşte astfel să aducă un plus de imagine pozitivă României. Cu ajutorul veştilor bune din cultură şi sport poate reuşim să echilibrăm balanţa veştilor negative despre români în afara graniţelor…Să fie cultură!:)
„Sute de artisti participanti si zeci de expozitii merita sa fie vazute in perioada 7 iunie-22 noiembre 2009. Dintre acestea, Pavilionul Romaniei, „Seductivness of The Interval” („Seductia intervalului” – curator Alina Serban), a sedus publicul format in mare parte din jurnalisti si specialisti in arta. Nu poti sa nu ai un sentiment de mandrie atunci cand spanioli, germani sau americani fac rabdatori coada “sa vada pavilionul Romaniei”. De mentionat ca, dintre toate tarile participante, de acelasi succes s-au mai bucurat doar cateva pavilione.” Articolul complet este pe site-ul 9am.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.