„Seducţia intervalului” românesc

0

România „loveşte” din nou cu artă! În veşnica bătălie pentru brandul de ţară şi imagine externă, uneori România câştigă pariul şi uimeşte Europa! O parte din ziarele româneşti vorbesc despre Bienala de Artă Contemporană de la Veneţia şi despre succesul la public înregistrat de pavilionul României „Seducţia intervalului”. Evenimentul de la Veneţia reuşeşte astfel să aducă un plus de imagine pozitivă României. Cu ajutorul veştilor bune din cultură şi sport poate reuşim să echilibrăm balanţa veştilor negative despre români în afara graniţelor…Să fie cultură!:)
„Sute de artisti participanti si zeci de expozitii merita sa fie vazute in perioada 7 iunie-22 noiembre 2009. Dintre acestea, Pavilionul Romaniei, „Seductivness of The Interval” („Seductia intervalului” – curator Alina Serban), a sedus publicul format in mare parte din jurnalisti si specialisti in arta. Nu poti sa nu ai un sentiment de mandrie atunci cand spanioli, germani sau americani fac rabdatori coada “sa vada pavilionul Romaniei”. De mentionat ca, dintre toate tarile participante, de acelasi succes s-au mai bucurat doar cateva pavilione.” Articolul complet este pe site-ul 9am.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează