Sebastian Spanache Trio în concert la Berlin, Praga și în țară!

0
      Cei de la Sebastian Spanache Trio pregătesc o serie de concerte pentru acest sfârșit de an. Un mic turneu național și trei concerte în afara țării.
     Trioul de jazz modern, compus din Sebastian Spanache, Csaba Santa și Radu Pieloiu, a fost invitat să susțină un concert la Berlin, în cadrul seriei de concerte Karpaten Jazzy, la Institutul Cultural Român. Seria de concerte Karpaten Jazzy își propune prezentarea pe teritoriul Germaniei a unor proiecte de jazz contemporan reunite sub cupola unor importanți muzicieni ai genului din România. ICR Berlin îşi propune prezentarea unor nume cu rezonanţă din muzica jazz şi tradiţională românească într-o serie de concerte, care vor activa un public încă neaccesat de către institut.
     Muzicienii timișoreni vor susține un concert și la Praga, în bine cunoscutul și renumitul club Agharta Jazz Klub, în data de 3 decembrie.
comunicat-photo
      În 10 noiembrie, trioul a lansat al treilea material discografic, DVD-ul ‘Live on the Eiffel Bridge’, dvd filmat în timpul concertului de lansare al albumului ‘A Pasha’s Abstinence’, din data de 25 Aprilie 2014, fiind primul concert amplificat cu sistem silent (pe principiul silent disco) în România, eveniment realizat cu sprijinul Plai. Videoul se poate vizualiza pe siteul oficial al trupei: www.sebastianspanachetrio.com .
     Programul turneului de sfârșit de an arată astfel: București – Jazz Book, 26noiembrie; Cluj – Atelier Café, 27noiembrie; Satu-Mare -District 15, 28noiembrie; Debrecen – Incognito, 29noiembrie; Praga – Agharta Jazz Centrum, 3decembrie; Berlin – Institutul Cultural Român, 5decembrie.
   Pentru mai multe detalii despre activitatea trioului până în prezent, vă invităm să vizitați siteul oficial sau pagina de facebook: www.sebastianspanachetrio.comwww.facebook.com/SebastianSpanacheTrio

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.