Sebastian Spanache Trio – Concert in Viena!

0

Primul concert Sebastian Spanache Trio în 2015

Sebastian Spanache Trio va susține primul concert din agenda din 2015, la Viena! Institutul Cultural Român a invitat trioul timișorean să susțină un concert în capitala Austriei! Concertul va avea loc la Pygmalion Theatre, un teatru important pentru scena culturală vieneză, în data de 24 februarie 2015, la orele 20:00.

facebook2
Sebastian Spanache Trio a luat naştere în a doua jumătate a anului 2011 şi este format din Sebastian Spanache (pian), Csaba Sánta (contrabas) şi Radu Pieloiu (tobe). A avut o activitate concertistică intensă, atât în plan naţional cât şi internaţional, cu participări în cadrul unor festivaluri importante, iar în 2013 trioul a organizat un turneu european. La sfârşitul anului 2013 Sebastian Spanache Trio a câştigat Trofeul Johnny Răducanu la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Jazz „Johnny Răducanu“ de la Brăila. Trio-ul are la activ două albume lansate oficial: „HUMANIZED“ (2013) şi „A Pasha’s Abstinence“ (2014), acesta fiind premiat ca BEST ALBUM la prima ediţie a Premiilor Revistei „Sunete“ (2014). În noiembrie anul trecut, trioul a lansat DVD-ul „Live on the Eiffel Bridge“, filmat în timpul concertului de lansare al celui de-al doilea album, fiind primul concert amplificat cu sistem silent (pe principiul silent disco) din România.

Mai multe informaţii despre concert și Sebastian Spanache Trio, găsiţi aici:

În data de 24 februarie, de la ora 20.00, Teatrul Pygmalion din Viena găzduieşte un concert acustic de jazz susţinut de Sebastian Spanache Trio. Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român de la Viena în colaborare cu Teatrul Pygmalion şi Asociaţia Culturală „Kabaitan“.
Asociaţia Culturală Kabaitan dedică evenimentele organizate atât comunităţii de români stabiliţi la Viena, cât şi iubitorilor de jazz din Austria. Înfiinţată de către Alin Mihoc şi Timea Laslavic în mai 2013, asociaţia oferă publicului, în afară de concerte, ateliere de creaţie şi alte acţiuni menite să îmbine pasiunea pentru muzică şi tradiţiile româneşti.
Teatrul Pygmalion din Viena, condus de regizorul de origine română Geirun Tino promovează prin spectacolele organizate interculturalitatea şi dramaturgia europeană cu puternice accente pe schimbul cultural între România şi Austria.
Pentru mai multe informații, puteți vizita http://www.pygmaliontheater.at/gastspiele/gastspiele.php

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează