Se vor debloca 200 de milioane de euro de la Comisia Europeana!

0

Vesti bune de la Comisia Europeana!  Autoritatile europene au decis să deblocheze 200 de milioane de Euro din fondurile suspendate pentru Axa 2 a Programului Operațional Regional, potrivit Realitatea.net

Reluarea plăţilor suspendate – în valoare de minimum 600 de milioane de euro – pentru Programul Operaţional Regional va fi reluată treptat, începând poate chiar cu acest an.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează