Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se lansează o nouă ediție a cursului Amazonienii StepUP: învață cum să îți lansezi o afacere de succes pe Amazon

0

Antreprenorii Alex Huditan, Vlad Dragomir și Edward Ciprian Ilinca au lansat de curând o nouă ediție a Amazonienii StepUP, cursul care te ajută să îți lansezi o afacere online pe Amazon. Cursul are o durată de 12 săptămâni, este structurat în 10 module și include peste 150 de lecții video, 12 webinarii live și instrumente software online unice la nivel internațional. Amazonienii StepUP începe pe 23 august.

Amazon, unul dintre cei mai mari retaileri la nivel global, deține jumătate din vânzările online făcute în SUA. Din totalul vânzărilor, 53% sunt făcute de terți, doar 47% fiind făcute direct de Amazon. 

Aceste date se traduc într-o oportunitate foarte bună pentru cei care vor să lanseze și să conducă un business online, cu atât mai mult având în vedere contextul actual provocat de COVID-19 și regulile de distanțare fizică și limitare a interacțiunii fizice.

Alexandru Huditan și-a lansat business-ul pe Amazon în 2014, ajungând între timp la vânzări de peste 4 milioane de dolari. Ca urmare a succesului său, a înființat comunitatea Amazonienii și ulterior, a lansat un curs pentru a împărtăși cunoștințele acumulate. După 6 ediții ale acestui curs, în 2019, alături de Vlad Dragomir și Edward Ciprian Ilinca, au lansat un nou format, sub numele de Amazonienii StepUP. Acum, Amazonienii StepUP ajunge la cea de-a treia ediție.

Amazonienii StepUP permite oricui vrea să își lanseze un business și să vândă în State produse fabricate în China sau local, să învețe cum poate gestiona, de oriunde, o afacere online folosind una dintre cele mai cunoscute platforme din lume. 

Cursul a fost urmat până acum, de peste 3500 de persoane, de la studenți, angajați în corporații, liber profesioniști la oameni care gestionau companii cu sute de angajați, mulți dintre ei având acum propriile afaceri pe Amazon.

În plus, cursul se bazează pe crearea și comercializarea de produse personalizate, sub branding propriu, ceea ce ajută în diferențierea față de alți vânzători care optează pentru dropshipping.

Poate cel mai bun moment sa te apuci de Amazon era acum 5-6 ani, dar al doilea cel mai bun moment este acum.” – Alex Huditan, fondator Amazonienii. 

Noua ediție StepUP începe pe 23 august, are un preț de 1497€ și oferă participanților:

  • Procese și proceduri pentru a-și lansa și a-și crește afacerea: de la găsirea unui producător, la pregătirea produsului, la prezentarea acestuia și administrarea ulterioară a activității

  • 12 webinarii live pentru întrebări și răspunsuri și 155 de lecții video

  • Instrumente online unice la nivel internațional cu o valoare de peste 2000 USD – printre care și tool-uri care permit participanților să analizeze ce produse se potrivesc brandului lor, ce costuri sunt asociate, care sunt încasările și profiturile estimate etc.

  • Acces la comunitatea online de peste 3000/3500 de membri și la experiența fondatorilor și a mentorilor

  • Acces la informații despre principalii furnizori din China, US, UK și România

  • Opțiunea de a primi banii înapoi dacă nu sunt mulțumiți de curs

Mai multe detalii despre ce include fiecare dintre cele 10 module sunt disponibile pe https://cursstepup.ro/prezentare-curs. În plus, cei 3 organizatori oferă și un ghid gratuit, care poate fi descărcat de aici https://cursstepup.ro/model-afacere.

Toate persoanele care descarcă ghidul primesc de asemenea o serie de 4 lecții video gratuite din care primesc baza de cunoștințe necesare pentru a începe un business pe Amazon.

Pe lângă prețul cursului, investiția inițială în lansarea business-ului este aproximată la 5000 de dolari. Acest plafon minim recomandat depinde de produs, de costurile de producție, de condițiile de transport și de alți factori. 

Un participant la curs începe să facă primii pași spre lansarea business-ului din prima săptămână de curs. După  cele 12 săptămâni, cei care păstrează ritmul pot avea deja produsele pe Amazon. După lansarea primului produs, marja de profit este de 20-40%.

Înscrierile la curs sunt deschise până pe 21 august. Mai multe detalii despre participare sunt disponibile aici: https://cursstepup.ro/prezentare-curs

Despre organizatorii Amazonienii StepUP

Alex Huditan vinde pe Amazon din anul 2014, a lansat 9 produse toate sub un singur brand. Ca mentor a coordonat peste 500 de lansări de produs. Până acum, a vândut de peste 4.000.000 de dolari. 

Vlad Dragomir vinde pe Amazon din anul 2014, a lansat 50 de produse și 5 brand-uri diferite. Ca mentor, a coordonat peste 50 de lansări de produs, iar până acum a vândut de peste 12.000.000 de dolari.

Edward Ciprian Ilinca vinde pe Amazon din anul 2017, a lansat peste 30 produse sub 4 brand-uri diferite. În calitate de consultant, a coordonat peste 150 de lansări de produse. Până acum a vândut de peste  1.000.000 de dolari. Este creatorul platformei și tool-urilor StepUP. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.