VIDEO: Se lansează European Innovation Council (EIC) Accelerator care se adresează startup-urilor și IMM-urilor inovatoare. Investiții de până la 15 milioane de euro

0

Astăzi se lansează EIC Accelerator care se adresează startup-urilor și IMM-urilor inovatoare care se bazează pe tehnologii avansate și revoluționare.

EIC Accelerator oferă sprijin financiar substanțial printr-o finanțare mixtă:
• Acordarea de finanțări de până la 2,5 milioane de euro pentru costurile de dezvoltare destinate inovării;
• Investiții de până la 15 milioane de euro gestionate de Fondul EIC.

Aplicațiile se fac direct pe platforma EIC cu un pitch video, un slide deck și câteva răspunsuri despre echipa ta și inovația la care lucrați.

EIC Applicants’ Day

This event will provide prospective applicants with information about what the EIC is, what are the main funding instruments and processes and what are the key novelties introduced by Horizon Europe.

Aici detalii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.