Se intampla in UK: un roman a castigat premiul pentru cea mai buna fotografie de calatorie a anului!

0

Marius Musan, un fotograf amator roman, a ajuns recunoscut in Marea Britanie, dupa ce a reusit sa castige premiul „Icon” pentru cea mai buna fotografie de calatorie.

no-comment foarte micRomanul, pasionat si practicant de fotografie din 2011, a reusit sa castige premiul de cea mai buna fotografie de calatorie din lume la categoria „Icon”, dupa ce a surprins o imagine fantastica pe Millenniul Walk din Londra.

Fotografia acestuia a fost publicata alaturi de celelalte imagini care au intrat in finala pe site-ul ziarului britanic The Independent.

Sursa: StirileProtv.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează