Se intampla in Franta: un brand romanesc creste spectaculos!

2

Şi-a crescut spectaculos numărul de înmatriculări în Franţa în primele 9 luni ale anului, devenind astfel lider în topul creşterii numărului de înmatriculări. A înregistrat 81.500 de autovehicule în Franţa. Brandul românesc cu acest succes în Franţa este Dacia. Este adevărat „ADN-ul” Dacia este de origine franţuzească…

Ziarul Gandul.info a publicat un articol din care am aflat că „piaţa auto franceză a urcat în perioada menţionată, faţă de acelaşi interval din 2009, cu doar 0,8% per ansamblu, ajungând la 1,6 milioane de unităţi, potrivit Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile. Constructorul de la Mioveni şi-a dublat astfel cota de piaţă în această ţară, de la 2,4% în primele nouă luni ale anului trecut, la 4,9% în prezent. Ca număr de unităţi vândute, Dacia a fost devansată, printre alţii, de Renault (367.960 unităţi), care are o cotă de piaţă de 22,2% şi Peugeot (296.400 unităţi).”


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar
    autoturismul franco-roumain on

    Dacia Logan este in continua crestere la vanzari in Franta, cam la fel si in Germania, de-a lungul ultimilor 4-5 ani…

Comentează