Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scurtmetrajul “L1-L5”, nominalizat la Cannes, în secţiunea Short Film Corner

0

Cu Ana Ularu în rolul principal, scurtmetrajul “L1-L5”, regizat de Letiţia Roşculeţ şi produs de Cloud9film, este selectat la Cannes, în secţiunea Short Film Corner.

l1_l5

Inspirat dintr-o poveste reală, “L1-L5” spune poveste adevărată a regizoarei. Abordat într-un unghi subiectiv, filmul urmăreşte 60 de zile din viaţa unei femei care, după un accident de maşină, învaţă să retrăiască viaţa altfel.

60 de zile din viaţa mea, 60 de zile emoţionante, uneori dureroase, alteori presărate cu umor, dar de fiecare dată altfel. L1-L5 este un film despre adaptare, despre adaptarea mea la schimbări pe care nu le-am anticipat, pe care nu le-am dorit, dar în faţa cărora m-am trezit brusc cu ochii larg deschişi!”, declară Letiţia Roşculeţ.

Un proiect personal curajos, “L1-L5” reprezintă o victorie a personajului. Prezentată cu umor şi sinceritate, povestea regizoarei este completată de performaţa actoricească a Anei Ularu, una dintre cele mai prolifice actriţe române ale momentului.

L1-L5 a reprezentat pentru mine un proiect foarte curajos, o poveste puternică şi emoţionantă. Deşi eram în mijlocul altor filmări, scenariul m-a atras atât de mult încât am decis să ignor oboseala şi să lucrez cu echipa minunată de oameni care a făcut ca acest film să existe. Mă bucur că povestea de supravieţuire şi forţa cazului real din care este inspirată şi-a găsit o concluzie în formă artistică. Îi mulţumesc Letiţiei pentru că m-a ales„, a declarat Ana Ularu.

Creat în 2004, The Short Film Corner, secţiune a Festivalului de Film de la Cannes, se dedică susţinerii scurt metrajelor, filmele selecţionate fiind integrate într-o reţea globală de difuzare şi promovare.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.