Scrisoare pentru Spiridusii lui Mos Craciun

0

Scrisoare pentru Spiridusii lui Mos Craciun din partea Fundatiei Inima de Copil

Dragi prieteni,

Se apropie Sarbatorile Craciunului 2011 si, ca in fiecare an, in luna decembrie cumparam si facem cadouri pentru copiii pe care ii ajutam si strangem fonduri pentru programele noastre.

Prima actiune din aceasta luna va fi intre 01- 04 Decembrie, cand Fundatia Inima de Copil este prezenta la Romexpo la CBS – Targul de cadouri de Craciun, Decoratiuni si Suveniruri, cu obiecte deosebit de frumoase realizate manual de tineri beneficiari si voluntari ai organizatiei.

Apoi intre 5 – 21 decembrie vom fi prezenti in diverse zile, in diverse locuri din Galati si Bucuresti cu standuri ale produselor noastre.

Va asteptam pe voi, toti prietenii nostri din Galati si Bucuresti si nu numai, sa ne vizitati standul Romexpo din Bucuresti, atelierul din Galati sau blogul Atelierului Inima de Copil (atelierproduse.wordpress.com). Si pentru ca suntem siguri ca va vor place produsele noastre, vrem sa va rugam sa primiti titlul de Spiridusi ai Craciunului, sa va intrati in rol si sa ne ajutati sa vindem cat mai multe obiecte.

Dar din dar se face rai!

Ne puteti ajuta:

– cumparand obiectele si felicitarile realizate de noi

– devenind voluntari in perioada 5 – 21 decembrie pentru organizarea si promovarea evenimentelor

– ajutandu-ne cu logistica, transport in perioada 15 – 23 decembrie pentru distribuirea cadourilor catre copii

Pentru voluntariat ne puteti scrie la office@inimadecopil.ro. Pentru comenzi de produse ne puteti scrie la atelier@inimadecopil.ro

Cu drag,

Fundatia Inima de Copil

 

PS.

Trebuie sa stiti ca prezenta noastra la Targul de cadouri de Craciun, Decoratiuni si Suveniruri, este posibila gratie sprijinului acordat de Romexpo, organizatorii targului, care au sponsorizat o parte din costul participarii.

Potrivit credintelor populare, spiridusii sunt cei care il ajuta cu spor pe mosul la indeplinirea tuturor dorintelor din lume. Fara ajutorul lor, mosul nu ar putea sa faca din aceasta sarbatoare un moment de veselie si pace.

Se spune ca spiridusii lui Mos Craciun sunt descendentii piticilor din Scandinavia. Acesti pitici aparau casa de spiritele malefice si erau buni si amabili cu toata lumea!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează