Scrisoare pentru Spiridusii lui Mos Craciun

0

Scrisoare pentru Spiridusii lui Mos Craciun din partea Fundatiei Inima de Copil

Dragi prieteni,

Se apropie Sarbatorile Craciunului 2011 si, ca in fiecare an, in luna decembrie cumparam si facem cadouri pentru copiii pe care ii ajutam si strangem fonduri pentru programele noastre.

Prima actiune din aceasta luna va fi intre 01- 04 Decembrie, cand Fundatia Inima de Copil este prezenta la Romexpo la CBS – Targul de cadouri de Craciun, Decoratiuni si Suveniruri, cu obiecte deosebit de frumoase realizate manual de tineri beneficiari si voluntari ai organizatiei.

Apoi intre 5 – 21 decembrie vom fi prezenti in diverse zile, in diverse locuri din Galati si Bucuresti cu standuri ale produselor noastre.

Va asteptam pe voi, toti prietenii nostri din Galati si Bucuresti si nu numai, sa ne vizitati standul Romexpo din Bucuresti, atelierul din Galati sau blogul Atelierului Inima de Copil (atelierproduse.wordpress.com). Si pentru ca suntem siguri ca va vor place produsele noastre, vrem sa va rugam sa primiti titlul de Spiridusi ai Craciunului, sa va intrati in rol si sa ne ajutati sa vindem cat mai multe obiecte.

Dar din dar se face rai!

Ne puteti ajuta:

– cumparand obiectele si felicitarile realizate de noi

– devenind voluntari in perioada 5 – 21 decembrie pentru organizarea si promovarea evenimentelor

– ajutandu-ne cu logistica, transport in perioada 15 – 23 decembrie pentru distribuirea cadourilor catre copii

Pentru voluntariat ne puteti scrie la office@inimadecopil.ro. Pentru comenzi de produse ne puteti scrie la atelier@inimadecopil.ro

Cu drag,

Fundatia Inima de Copil

 

PS.

Trebuie sa stiti ca prezenta noastra la Targul de cadouri de Craciun, Decoratiuni si Suveniruri, este posibila gratie sprijinului acordat de Romexpo, organizatorii targului, care au sponsorizat o parte din costul participarii.

Potrivit credintelor populare, spiridusii sunt cei care il ajuta cu spor pe mosul la indeplinirea tuturor dorintelor din lume. Fara ajutorul lor, mosul nu ar putea sa faca din aceasta sarbatoare un moment de veselie si pace.

Se spune ca spiridusii lui Mos Craciun sunt descendentii piticilor din Scandinavia. Acesti pitici aparau casa de spiritele malefice si erau buni si amabili cu toata lumea!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.