Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Școala ROLANG a câștigat pentru al doilea an consecutiv premiul „Language school of the year”, oferit de prestigioasa organizație internațională iStudy Global Awards

0

Școala de limba română ROLANG din București, destinată exclusiv străinilor, a câștigat premiul „Language school of the year” oferit de prestigioasa organizație internațională iStudy Global Awards, marcând o dublă performanță: este câștigătoarea acestui premiu pentru al doilea an consecutiv și este singura instituție din România care a câștigat vreodată un astfel de premiu la această categorie.

Premiile iStudy Guide reprezintă cea mai înaltă distincție privind excelența în activitatea de predare și pun în valoare contribuţia centrelor de limbi străine din toată lumea referitoare la educaţia la cel mai înalt standard. Aceste premii reprezintă o inițiativă din Regatul Unit al Marii Britanii, iar ghidul iStudy oferă o vastă expertiză la nivel mondial privind studiile, predarea și activitatea de voluntariat în țări din toată lumea (Europa, Asia, America etc.). Anul acesta a fost o competiție fără precedent, existând o competiție strânsă la fiecare categorie.

În cadrul procesului Global Awards, peste 100.000 de profesioniști au fost invitați să numească universități, colegii, școli și asociații pe baza rezultatelor din ultimul an. În plus, echipa extinsă de cercetare a ghidului iStudy a prezentat o selecție de instituții care au excelat în domeniul lor. Informațiile au fost transmise fiecărui candidat, iar grupul independent de membri ai juriului a decis echipele și instituțiile care merită să câștige unul dintre aceste premii prestigioase. Câștigătorii premiilor și-au asigurat un loc în ghidul câștigătorilor secțiunii (iStudy Guide), care va fi distribuit unui număr de peste 500.000 de studenți, profesioniști și companii.

Școala ROLANG este singura instituție din România care a câștigat vreodată un astfel de premiu la categoria „Language school of the year”. Este dublă câștigătoare a acestui premiu, anul trecut câștigând premiul la aceeași categorie.

Școala ROLANG este specializată în predarea limbii române străinilor și a fost înființată în 2009 de către Mona Moldoveanu Pologea, doctor în lingvistică. ROLANG oferă o varietate largă de programe de limba română pentru străini (cursuri de clasă, cursuri individuale, școli de vară, cursuri online, programe de perfecționare pentru profesorii de limba română ca limbă străină) și utilizează propriile materiale de curs (manualul „Learn Romanian”, scris de directoarea școlii). Școala are aproximativ 800 de studenți străini pe an și oferă cursuri de un înalt nivel academic străinilor cu diferite competențe lingvistice. Începând din anul 2011, școala ROLANG a devenit membră a European Language Council.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.