Scena Europa@Sziget Festival. Romania are si ea reprezentati pe aceasta scena

0

Scena British Knights Europe – gazda trupelor europene

Sziget se mândrește cu o comunitate multiculturală, lucru care se reflectă clar în programul festivalului. Artiști europeni valoroși, care și-au dovedit deja abilitățile în țările de origine, vor avea ocazia și își prezinte muzica în fața unui public venit din peste 80 de țări. Gazdă le va fi scena British Knights Europe, de la Sziget Festival, care se va desfășura în perioada 10 – 17 august, la Budapesta.

Pe Insula Libertății există un spațiu special, numit BK Europe Stage, dedicat celor mai promițători artiști europeni. Anul acesta, se vor regăsi aici artiști din peste 20 de țări:

Erotic Market – Franța

Wailing Trees – Franța

Splendid – Olanda

My Baby – Olanda

Delafé y Las Flores Azules – Spania

The Always Drinking Marching Band – Spania

Robert Laupert – Germania

Après la Classe – Italia

Lo Stato Sociale – Italia

Fast Animals and Slow Kids – Italia

The Dumplings – Polonia

22-Pistepirkko – Finlanda

theAngelcy – Israel

Mydy Rabycad – Cehia

Frequency – Slovacia

Lohaus – Belgia

MÖWE – Austria

Naadia – Rusia

Wattican Punk Ballet – Armenia

HAYDAMAKY – Ucraina

Pe BK Europe Stage vor evolua, de asemenea, artiști din cadrul CEETEP (Central and Eastern European Talent Exchange Program). Îi vom putea vedea, în cadrul acestul program, pe Eyesburn (Serbia) și June (Macedonia)

Tot BK Europe Stage va fi, în ziua -1 și ziua 0 (10-11 August), gazda artiștilor câștigători ai programului YOUROPEN – Sziget International Talent Festival, din fiecare țară. Vom regăsi aici, trupe tinere și talentate din peste 15 țări participante, printre care și România.

Tony Baboon sunt câștigătorii concursului Sziget Talent, a cărui finală a avut loc joi, 7 mai, în club Expirat din București. Tony Baboon este o prezență relativ nouă în peisajul muzical românesc, proiectul fiind înființat în 2013. Cu 6 single-uri lansate, Tony Baboon au reușit, în aproape un an și jumătate de activitate, să fie difuzați de mai multe radiouri din România și au cântat în deschidere pentru artistul jamaican Skarra Mucci și, săptămâna trecută, în deschiderea concertului Selah Sue de la București.

https://youtu.be/ShRwoc2vdNE

Mai multe nume, detalii despre spații și programe, în perioada următoare.

Info și bilete: www.szigetfestival.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează