Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scena Europa@Sziget Festival. Romania are si ea reprezentati pe aceasta scena

0

Scena British Knights Europe – gazda trupelor europene

Sziget se mândrește cu o comunitate multiculturală, lucru care se reflectă clar în programul festivalului. Artiști europeni valoroși, care și-au dovedit deja abilitățile în țările de origine, vor avea ocazia și își prezinte muzica în fața unui public venit din peste 80 de țări. Gazdă le va fi scena British Knights Europe, de la Sziget Festival, care se va desfășura în perioada 10 – 17 august, la Budapesta.

Pe Insula Libertății există un spațiu special, numit BK Europe Stage, dedicat celor mai promițători artiști europeni. Anul acesta, se vor regăsi aici artiști din peste 20 de țări:

Erotic Market – Franța

Wailing Trees – Franța

Splendid – Olanda

My Baby – Olanda

Delafé y Las Flores Azules – Spania

The Always Drinking Marching Band – Spania

Robert Laupert – Germania

Après la Classe – Italia

Lo Stato Sociale – Italia

Fast Animals and Slow Kids – Italia

The Dumplings – Polonia

22-Pistepirkko – Finlanda

theAngelcy – Israel

Mydy Rabycad – Cehia

Frequency – Slovacia

Lohaus – Belgia

MÖWE – Austria

Naadia – Rusia

Wattican Punk Ballet – Armenia

HAYDAMAKY – Ucraina

Pe BK Europe Stage vor evolua, de asemenea, artiști din cadrul CEETEP (Central and Eastern European Talent Exchange Program). Îi vom putea vedea, în cadrul acestul program, pe Eyesburn (Serbia) și June (Macedonia)

Tot BK Europe Stage va fi, în ziua -1 și ziua 0 (10-11 August), gazda artiștilor câștigători ai programului YOUROPEN – Sziget International Talent Festival, din fiecare țară. Vom regăsi aici, trupe tinere și talentate din peste 15 țări participante, printre care și România.

Tony Baboon sunt câștigătorii concursului Sziget Talent, a cărui finală a avut loc joi, 7 mai, în club Expirat din București. Tony Baboon este o prezență relativ nouă în peisajul muzical românesc, proiectul fiind înființat în 2013. Cu 6 single-uri lansate, Tony Baboon au reușit, în aproape un an și jumătate de activitate, să fie difuzați de mai multe radiouri din România și au cântat în deschidere pentru artistul jamaican Skarra Mucci și, săptămâna trecută, în deschiderea concertului Selah Sue de la București.

https://youtu.be/ShRwoc2vdNE

Mai multe nume, detalii despre spații și programe, în perioada următoare.

Info și bilete: www.szigetfestival.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.