Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sărbătoarea „Subcarpați” @ Londra

0

Dupa succesul de anul trecut „Sărbătoarea Subcarpați” revine la Londra sâmbătă, 17 Noiembrie, Sărbătoarea Subcarpați,concertul prin care trupa își sărbătorește aniversarea, pregătită pentru 1 Decembrie în țară, vine mai repede la Londra.

Concertul va avea loc la ELECTRIC BALLROOM in CAMDEN TOWN, Sambata, 17 Noiembrie, incepand cu ora 18:00.
Legendara sală Electric Ballroom din Camden, a găzduit nume sonore  precum:  U2 , Prince, Sir Paul McCartney, The Clash, The Rolling Stones, Madness, Sex Pistols.
Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.
Invitati speciali : Hanu cu Braga
Hanu’ cu Bragă incearca sa mentina traditia vie cantand tinerilor muzica stramosilor nostri abordand instrumente arhaice traditionale de suflat si percutie.

Sărbătoarea „Subcarpați”

Cand: Sambata 17 Noiembrie 2018 orele 18:00
Unde : ELECTRIC BALLROOM in CAMDEN TOWN

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.